Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σάντρα Βουτσά: Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους

Σάντρα Βουτσά: Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους

Έριξε τα «πυρά» της στη δεύτερη σύζυγό του Κώστα Βουτσά, Θεανώ Παπασπύρου

Σάντρα Βουτσά - Κώστας Βουτσάς - Έρρικα Μπρόγιερ

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ, η κόρη τους Σάντρα Βουτσά, μίλησε για την απώλειά τους τονίζοντας πόσο της λείπουν οι γονείς της.

Η πρώτοτοκη κόρη του διάσημου ζευγαριού αναφέρθηκε και στη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Θεανώ Παπασπύρου, η οποία έχει στην κατοχή της μια μεγάλη συλλογή από έργα τέχνης, που ανήκαν στον .σπουδαίο ηθοποιό.

Ο Κώστας Βουτσάς με τη Θεανώ Παπασπύρου

Ο Κώστας Βουτσάς με τη Θεανώ Παπασπύρου/NDP

Πρόκειται για περισσότερα από 30 έργα τέχνης, τα οποία είχε σκοπό να αφήσει στις κόρες του, αφού τότε ακόμη δεν είχε αποκτήσει τον γιο του Φοίβο, αλλά η Θεανώ Παπασπύρου αρνείται να τους τα δώσει.

Η Σάντρα Βουτσά αγκαλιά με τον πατέρα της

Η Σάντρα Βουτσά αγκαλιά με τον πατέρα της, Κώστα Βουτσά

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πάρα πολύ την τέχνη. Αγόραζε πίνακες και όπως έλεγε ήταν μία επένδυση για τα τρία του κορίτσια. Μας έλεγε: «Όταν θα φύγω από τη ζωή θα μοιραστούν σε εσάς με κλήρωση». Όταν έλεγε αυτά ο πατέρας μου δεν υπήρχε ο Φοίβος, γι’ αυτό έλεγε για τις τρεις του κόρες. Εννοείται πως πλέον είναι δια του τέσσερα. Βέβαια εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Η δεύτερη σύζυγος του πατέρα μου είχε πάρει αυτούς τους πίνακες μέχρι τη στιγμή που θα γινόταν αυτή η κλήρωση, αλλά τώρα δεν τους δίνει και λέει πως είναι δικοί της. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου αλλάξανε τα δεδομένα και η Θεανώ λέει πως είναι δικοί της και δεν τους δίνει. Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους ανθρώπους. Ήταν επιθυμία του πατέρα μου. Δεν μπορώ να δεχτώ την απόφαση αυτή», είπε η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Σάντρα Βουτσά και η αδερφή του αείμνηστου ηθοποιού, Ελένη Βουτσά

Η Σάντρα Βουτσά και η αδερφή του αείμνηστου ηθοποιού, Ελένη Βουτσά

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή του αείμνηστου ηθοποιού, Ελένη Βουτσά η οποία επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος εξέφραζε την επιθυμία του να αφήσει στα παιδιά του τη μεγάλη συλλογή αξίας.

«Ο Κώστας έβγαζε πολλά χρήματα , έκανε σωστές επενδύσεις αλλά για τα παιδιά του. Δεν άφησε βέβαια και τις γυναίκες του παραπονεμένες αλλά αυτά που είχαν αγοραστεί ήταν από τα λεφτά του Κώστα. Ο αδερφός μου μού ζήτησε μία εικόνα της Παναγίας του 1700 και μία ακόμα με τον Άγιο Νικόλαο που είχε στην κατοχή της. Ο Κώστας μου είπε ότι θα μου τα έδινε. Δεν τα έδωσε .Τα κράτησε η Θεανώ» είπε επιβεβαιώντας με αυτό τον τρόπο τα λόγια της ανιψιά της.

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε και για την Αλίκη Κατσαβού

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε και για την Αλίκη Κατσαβού

Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά για την Αλίκη Κατσαβού

Η Σάντρα Βουτσά αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια και για την τελευταία σύζυγο του «αιώνιου έφηβου» του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκη Κατσαβού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπήρχε περίπτωση, αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο. Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου»!

star.gr

About Μαρία Νικολοπούλου