Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο αγγούρι, καλά στραγγισμένο σε χαρτί κουζίνας |
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί |
αγγουράκια και ραπανάκια για τη γαρνιτούρα (προαιρετικά) |
1/2 κ.γ. αλάτι (αυξομειώστε μετά από δοκιμή) |
3 φλ. τσαγιού “Κοραλάκι”, (κοφτό ζυμαρικό) μαγειρεμένο και καλά στραγγισμένο |
1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα |
1 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν |
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά |
1/2 φλ. τσαγιού ραπανάκι σε λεπτές φέτες |
230 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου |
.sintayes.gr/