Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σεξ: Αυτός είναι ο «κανόνας των έξι λεπτών»

Σεξ: Αυτός είναι ο «κανόνας των έξι λεπτών»

Έξι λεπτά αρκούν για τα προκαταρκτικά που θα δημιουργήσουν την τέλεια ερωτική ατμόσφαιρα για κορύφωση.

Ειδικοί από τον Καναδά επισημαίνουν ότι, όσοι θέλουν να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν έναν πολύ απλό κανόνα: τον «κανόνα των έξι λεπτών».

Αυτό σημαίνει ότι, για τη μέγιστη ερωτική απόλαυση θα πρέπει το ζευγάρι να αφιερώνει τουλάχιστον έξι λεπτά στα προκαταρκτικά, προκειμένου να προλειάνει το έδαφος για το τι θα επακολουθήσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.500 Καναδοί κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ανεξαρτήτου σεξουαλικού προσανατολισμού, όσοι συμπεριφέρονται στοργικά και με ερωτική διάθεση στον σύντροφό τους τουλάχιστον έξι λεπτά, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αισθανθούν «αρκετά ικανοποιημένοι από το σεξ αλλά και να προσφέρουν και στο έτερον ήμισυ την ίδια απόλαυση.

 

 Γιατροί – Υγεια στην Κορινθία

 

Η έρευνα που διεξήχθη από τη εταιρεία προφυλακτικών «Trojan» και το Συμβούλιο Πληροφόρησης και Εκπαίδευσης για το Σεξ του Καναδά διαπίστωσε ότι, η πλειοψηφία των ανδρών ήταν απολύτως σύμφωνη με τον «κανόνα των έξι λεπτών», αν και θα μπορούσε να φθάσει στην κορύφωση και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Για τις γυναίκες, το αντίστοιχο ποσοστό δεν ξεπερνούσε το 61%.

«Ο κανόνας, πάντως, είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η σεξουαλική εμπειρία των συντρόφων, τόσο πιο ικανοποιημένοι αισθάνονται και οι δύο», επισημαίνει ο Ρόμπιν Μίλχαουζεν, καθηγητής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο Πανεπιστήμιο του «Guelph».

Τέλος η μελέτη διαπίστωσε ότι, το 56% των ανδρών και το 55% των γυναικών δήλωναν πιο ικανοποιημένοι εάν τα προκαταρκτικά είχαν πολλές αγκαλιές.

About Μαρία Νικολοπούλου