Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σε απελπιστική κατάσταση το λιανεμπόριο στην Κόρινθο …. Κινδυνεύουν με χρεοκοπία – Προτεινόμενο ωράριο καταστημάτων

Σε απελπιστική κατάσταση το λιανεμπόριο στην Κόρινθο …. Κινδυνεύουν με χρεοκοπία – Προτεινόμενο ωράριο καταστημάτων
Για μια ακόμη φορά ο εμπορικός κόσμος αισθάνεται απογοήτευση και κυρίως ανασφάλεια για την οδυνηρή αυτή εξέλιξη των μέτρων  κατά της πανδημίας,   που κυριολεκτικά οδηγεί το λιανεμπόριο, που αυτή τη στιγμή ασφυκτιά οικονομικά, στην απόλυτη καταστροφή. Η απόφαση της Κυβέρνησης για εφαρμογή αυστηρών νέων μέτρων , αιφνιδίασε τον Εμπορικό κόσμο της Κορίνθου και όχι μόνο
.Στις μικρές Εμπορικές επιχειρήσεις του Λιανικού Εμπορίου κυριαρχεί πλέον η απογοήτευση και η αγωνία για τους επόμενους μήνες βλέποντας ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους.
Η απόφαση για άγνωστο πόσο ,  κλειστά καταστήματα,  ευχόμαστε να είναι η τελευταία  και συνάμα να παρθούν ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ στήριξης των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων, για να μπορέσει να λειτουργήσει η αγορά και να ΣΩΘΕΙ Ο,ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΩΖΕΤΑΙ!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον άλλος χρόνος, αν δεν ληφθούν  ΓΕΝΝΑΙΕΣ και ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, με προτεραιότητα βέβαια στην προστασία της δημόσιας υγείας, που θα στηρίζουν όμως και θα αποτρέπουν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων,τότε απώλειες θα είναι ανυπολόγιστες για την οικονομική ανάπτυξη ολόκληρου του νομού.
Κάτω από το πρίσμα αυτών των δυσμενών συνθηκών συνεδρίασε το   ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου και λόγω των περιοριστικών μέτρων την κυβέρνησης το προτεινόμενο ωράριο μέχρι και 1-3-2021.
Δευτέρα 9:00-15:00
Τρίτη 9:00-17:00
Τετάρτη 9:00-15:00
Πέμπτη 9:00-17:00
Παρασκευή 9:00-17:00
Σάββατο 9:00-15:00

 

About Μαρία Νικολοπούλου