Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σοκαριστικές καταγγελίες από την Σοφία Δρέττα και «καρφιά» για την Μιλλούση και τον Πετρούνια (video)

Σοκαριστικές καταγγελίες από την Σοφία Δρέττα και «καρφιά» για την Μιλλούση και τον Πετρούνια (video)

Σε σοκαριστικές καταγγελίες προχώρησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Σοφία Δρέττα αναφερομένη στον «σκοτεινό κόσμο» που υπάρχει στον χώρο του αθλήματος, ενώ έριξε καρφιά για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια για τη στάση τους σχετικά με το ελληνικό κίνημα 

Η Σοφία Δρέττα μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η Μιλλούση είναι θεσμικός παράγοντας στην γυμναστική ομοσπονδία και δεν βγαίνει να τοποθετηθεί εδώ και οκτώ μήνες σχετικά με τους προπονητές που έχουν καταγγελθεί για κακοποιητική συμπεριφορά.

«38 άνθρωποι καταγγέλλονται, κανένας προπονητής δεν έχει βγει να πει ότι έστω λένε ψέματα αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι περίεργο; Στην ενόργανη κάθε χρόνο τουλάχιστον ανεβαίνουν στο κλιμάκιο τουλάχιστον 5-10 παιδιά. Αυτή τη στιγμή στην ενόργανη έχουμε τον Πετρούνια, τον Μάρα, τον Τσολακίδη και τον Μελισσανίδη. Δεν είναι περίεργο που τόσα χρόνια δεν έχουμε Ελληνίδα αθλήτρια κάποια διεθνή ή ολυμπιακή θέση μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνουν μόνο κάποιοι άνδρες ανά πέντε ή δέκα χρόνια;» αναρωτήθηκε σημείωσε η Σοφία Δρέττα και πρόσθεσε παιρνόντας σε σοκαριστικές καταγγελίες:

«Μήπως επειδή τελικά ο ξυλοδαρμός είναι τόσο έντονος; Μήπως επειδή μας έβαζαν να κατουράμε τις πληγές των χεριών μας για να ανέβουμε στο όργανο να ξανακάνουμε την άσκηση; Μήπως όλοι βγήκαν τελικά με κάποιο πρόβλημα; Εμείς οι περισσότερες κοπέλες περάσαμε νευρική ανορεξία γιατί μας έβαζαν να μην τρώμε και τρώγαμε οδοντόκρεμα ή μας έβαζαν να μην πίνουμε νερό και μας έδιναν να πίνουμε διουρητικά χάπια;» συνέχισε η Σοφία Δρέττα, μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA T-live.

About Μαρία Νικολοπούλου