Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σοκ από τη διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα -Πώς ο πρώην σύζυγος σκότωσε την 28χρονη και τον αδελφό της στο πατρικό τους

Σοκ από τη διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα -Πώς ο πρώην σύζυγος σκότωσε την 28χρονη και τον αδελφό της στο πατρικό τους

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα της Μακρινίτσας στον Βόλο από την διπλή δολοφονία μιας γυναίκας και του αδερφού της από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ο Γ.Τ. 30 ετών και η Κ.Τ 28 ετών, δέχτηκαν πολλαπλές μαχαιριές από τον εν διαστάσει σύζυγο ο οποίος φέρεται να ήρθε σε έντονη διαμάχη μαζί τους, μέσα στο πατρικό τους σπίτι όπου πήγαν να επισκεφτούν την οικογένειά τους.

Το χρονικό του φονικού στη Μακρινίτσα
Σύμφωνα με το magnesianews, το διπλό φονικό έγινε στις 19:30 της Δευτέρας. Ο δράστης φέρεται να έφτασε με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι όπου βρίσκονταν τα δύο αδέλφια και τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Όπως αναφέρει ο taxydromos, η εν διαστάσει σύζυγός του πήγε στο πατρικό της όπου ήδη βρίσκονταν εκεί ο αδερφός της. Κάποια στιγμή μπήκε κι ο ίδιος στο σπίτι όπου άρχισε ένας διαπληκτισμός με τα δύο αδέρφια. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε με ένα μαχαίρι, προκαλώντας σοβαρά τραύματα και στους δύο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 30χρονος αδερφός μαχαιρώθηκε σε ζωτικά όργανα και δεν άντεξε, ενώ η αδερφή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά την προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Φονικό στη Μακρινίτσα: Πώς έφτασε στην σύλληψη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ
Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Η Αστυνομία είχε ήδη ειδοποιηθεί και  σήμανε συναγερμός, καθώς άρχισε η καταδίωξη του φερόμενου δολοφόνου. Ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο, περίπου στις 21:30 συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων όπου έστησαν μπλόκο. Πλέον είναι σε εξέλιξη έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν τον φερόμενο δράστη σε αυτό το διπλό φονικό.

Να τονιστεί ότι ο φερόμενος δράστης και η 28χρονη είχαν αποκτήσει ένα παιδί μαζί και βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη. Η κόντρα ήταν έντονη μεταξύ των δύο πλευρών και ο δράστης φέρεται να ενοχλούσε την 28χρονη και την οικογένειά της.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

About Μαρία Νικολοπούλου