Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σον Κόνερι: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία – Τι αποκάλυψε η χήρα του

Σον Κόνερι: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία – Τι αποκάλυψε η χήρα του

Ο θρυλικός ηθοποιός, Σον Κόνερι, έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του στις Μπαχάμες χθες. Η χήρα του ανέφερε ότι ο πρώτος “Τζέιμς Μποντ”, έφυγε γαλήνια έπειτα από μια μακρόχρονη μάχη με την άνοια. Η Micheline Roquebrune, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Κόνερι για 45 χρόνια, έδωσε συνέντευξη περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της. Ανέφερε ότι η ασθένεια είχε “σαρώσει” τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και η τελευταία του επιθυμία ήταν να πεθάνει με ηρεμία.

«Δεν ήταν αυτή ζωή για εκείνον» τόνισε η 91χρονη Roquebrune στην Dailymail.

«Δεν μπορούσε να εκφραστεί… Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του και ήταν τόσο ήσυχος. Ήμουν μαζί του όλη την ώρα και απλώς “έφυγε”. Ήταν αυτό που ήθελε» πρόσθεσε.

«Είχε άνοια και ήταν ένα μεγάλο τίμημα. Κατάφερερ όμως να πραγματοποιήσει την τελική του επιθυμία να πεθάνει χωρίς φασαρία». Η Roquebrune, έχει γάλλο-μαροκινή καταγωγή και είναι ζωγράφος. Γνώρισε τον Connery σε ένα τουρνουά γκολφ και οι δύο τους παντρεύτηκαν το 1975.

“Ήταν πανέμορφος και είχαμε μια υπέροχη ζωή μαζί” περιέγραψε. «Ήταν το πρότυπο ενός άνδρα. Θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς αυτόν, το ξέρω. Αλλά δεν μπορούσε να διαρκέσει για πάντα και έφυγε ειρηνικά” σημείωσε.

About Μαρία Νικολοπούλου