Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σπετζοφαΐ Πηλίου

Σπετζοφαΐ Πηλίου

Μία διάσημη συνταγή του Πηλίου είναι το Σπετζοφάϊ του. Νόστιμο, μυρωδάτο και γευστικό αποτέλεσμα ο συνδυασμός λουκάνικου και πιπεριάς.

    • Κατηγορία: Λαδερά
    •  Σερβίρει 6
    •  
    •  Εύκολο

ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό πιπεριές (πράσινες)
  • 4 λουκάνικα (χωριάτικα)
  • 1 κιλό ντομάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • 1 Φλ. λάδι
  • 2 κτ.γ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Πολτοποιούμε τις ντομάτες στο μύλο των λαχανικών.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε ελαφρά τις πιπεριές και τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε το σπετζοφάϊ να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα.
  4. Καλή μας όρεξη!

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου