Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Στήθηκε φάμπρικα συγκάλυψης των παιδοβιαστών; – Αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση του παιδοβιαστή

Στήθηκε φάμπρικα συγκάλυψης των παιδοβιαστών; – Αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση του παιδοβιαστή

Αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση του παιδοβιαστή

Οποιος/α παρακολουθεί έστω και επιδερμικά τις αποκαλύψεις που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται για τον παιδεραστή -μαστροπό Ηλία Μίχο δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία περίπτωσή του έχουμε ένα απάνθρωπο κτήνος, Και φυσικά μπορεί να είναι σημαντικό το πώς θα εξελιχθεί η ποινική του αντιμετώπιση, αλλά κι αυτό στην βάση των συμπερασμάτων το πώς θα λειτουργήσει και στην προκειμένη περίπτωση η αστική δικαιοσύνη . Άλλωστε οι νόμοι  και το “νόμιμο” είναι πάντα κάτι το σχετικό. “Νόμιμα” προχωρούσε ο Χίτλερ σε γενοκτονίες, επικαλούμενα νόμους τα έκτακτα στρατοδικεία στην χώρα μας έστελναν σε εκτελεστικά αποσπάσματα και εξορίες πατριώτες. “Νόμιμα” αποφυλακίστηκαν Γεωργιάδης και Λιγνάδης.

Στην περίπτωση του νέου παιδοβιαστή πάντως είναι κάποια πράγματα που προκαλούν εντύπωση. Και δεν αναφερόμαστε στην είδηση -εντός ή εκτός εισαγωγικών- που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει σαν πηγή τον ιστότοπο ενός αφερέγγυου ακροδεξιού δημοσιογράφου, του Αρη Σπίνου. Ο καταδικασμένος για απάτες αυτός δημοσιολόγος αναφέρει ότι: «Εστειλε “μήνυμα” -σ.σ ο παιδοβιαστής- με την γυναίκα του στους “ενδιαφερόμενους” που έχουν χάσει τον ύπνο τους. “Πες τους πως θα τους πάρω μαζί μου στην κόλαση αν δεν με βοηθήσουν”. Αντιπεριφερειάρχης, ιερέας, 2 ηθοποιοί και δικηγόρος μεταξύ των 18 προσώπων που έχουν ταυτοποιηθεί ως πελάτες. Έρχεται αρμαγεδώνας».
(Ο μοναδικός λόγος που αναφέρουμε αυτό το γεγονός είναι για να τονίσουμε ότι ενώ συναντήσαμε στα σόσιαλ μίντια να ανακυκλώνεται η “είδηση” δεν αναφέρεται η πηγή της, που μόνο αξιόπιστη δεν είναι).

Από κει και πέρα, άλλα είναι τα σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν. Πώς γίνεται, ας πούμε, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου να δηλώνει ότι “είναι τόσο καλά δεμένη η δικογραφία που ότι και να ισχυριστεί ο κατηγορούμενος δεν θα μπορεί να σταθεί”, ενώ από την πλευρά του ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Βασίλης Νουλέζας να ισχυρίζεται ότι “η δικογραφία είναι ελλιπέστατη”, τονίζοντας μάλιστα ότι “έχει αποδείξεις, στοιχεία και μάρτυρες” για να αποδείξει την αθωότητα  του κατηγορουμένου; Αφού την ίδια δικογραφία έχουν μελετήσει και οι δυο νομικοί! Τι διάολο, έγγραφα είναι και όχι ευαγγέλιο να το ερμηνεύει καθένας όπως θέλει!

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να προχωρήσουμε σε  αστυνομικά σενάρια, αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι. 

Χθες που απολογήθηκαν οι δυο παιδοβιαστές δεν προέκυψε τίποτα καινούργιο. Αρκέστηκαν να περιοριστούν στην ομολογία τους για τη «συνεύρεση τους» με το παιδί.

Η ίδια η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι έχουν ταυτοποιηθεί 10 βιαστές. Δεν συλλαμβάνουν κανένα τους! Αντίθετα η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα εκδίδουν ένταλμα σύλληψης για την μητέρα του ανήλικου κοριτσιού με την κακουργηματική κατηγορία της “διακεκριμένης μαστροπείας”. Οτι δηλαδή η μητέρα που με την καταγγελία της έφερε στο φως την όλη υπόθεση, βρίσκεται κατηγορούμενη ότι ήταν στο κύκλωμα που εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι. Και αυτό με στοιχείο ότι βρέθηκαν να έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό της λογαριασμό δυο εμβάσματα ύψους 20 και 50 ευρώ, -εν αγνοία της όπως ισχυρίζεται η ίδια- από τον Ν. Μίχο. Κι αυτό για τους δικαστικούς λειτουργούς θεωρείτε ικανό να τις απευθύνουν τέτοιες βαρύτατες κατηγορίες. Μ’ αυτή την εξέλιξη όλα τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στην μητέρα του θύματος.

Θα ήταν κανείς πολύ κακόπιστος να υποθέσει ότι μετά το μήνυμα που έστειλε ο δικηγόρος του βασικού κατηγορουμένου για “συνταρακτικά πράγματα” θα έφερνε “στο φως της δημοσιότητας” ο 53χρονoς παιδεραστής και τα οποία θα “συγκλόνιζαν την κοινή γνώμη”, στήθηκε φάμπρικα συγκάλυψης της υπόθεσης; 

 

Πηγή 

About Μαρία Νικολοπούλου