Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Στο Ηλέκτρα f.m.98,8 ο Β.Πανταζής… “Θα στηρίξω τον Ν.Σταυρέλη στις δημοτικές εκλογές”

Στο Ηλέκτρα f.m.98,8 ο Β.Πανταζής… “Θα στηρίξω τον Ν.Σταυρέλη στις δημοτικές εκλογές”

Στο Ηλέκτρα f.m.  και στο Ν. Νικολόπουλο μίλησε ο Β.Πανταζής..

Σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του Τ.Πιετρη ότι « Το κέντρο της Κορίνθου αποπνέει τον αέρα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας», είπε ότι η πόλη δεν έχει αλλάξει τίποτα άρα αφού ισχυρίζεται ότι όλα είναι καλά στην πόλη και είμαστε ευρωπαϊκή πόλη τότε κακώς έφυγε ο Πνευματικός, διότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από την περίοδο Πνευματικού.

Επανέλαβε τις σταθερές του θέσεις ότι ο Β.Νανόπουλος δεν έχει ικανότητες, δεν είναι πάνω από τον μέσο όρο οι δυνατότητες του, οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι είναι αποτυχημένοι επαγγελματικά και ασχολούνται με τα κοινά για επαγγελματική αποκατάσταση κλπ..

Είπε ότι όλα περνάνε από το χέρι του δημάρχου και δεν γίνεται τίποτα δίχως την έγκριση του και πως οι προσλήψεις για εμμίσθους συνεργάτες έγιναν με κομματικά κριτήρια.

Υπεραμύνθηκε των επιλογών του Ν.Σταυρελη και είπε ότι θα τον στηρίξει στις εκλογές.

Είπε ότι ο Ν.Σταυρελης ήταν ήπιος 1,5 χρόνο διότι γνώριζε ότι ο Β.Νανόπουλος δεν έχει ικανότητες και απλά ήθελε να βοηθήσει τον δήμο.

Δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος αλλά σίγουρα θα τον στηρίξει με κάποιο τρόπο και ότι πρέπει οι Κορίνθιοι να γυρίσουν στον Δήμο Κορινθίων(αυτό το είπε διότι ο Β.Νανοπουλος δεν είναι Κορίνθιος αλλά από το Καρτέρι).

Είπε ότι θα υπάρχουν δυο μάλλον «κομματικοί» πόλοι στις εκλογές (Σταυρελης-Νανοπουλος) και ο Α.Πνευματικος δεν θα καταφέρει ούτε καν να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο.

Είπε ότι σκέφτεται «ανατολίτικα» και πονηρά και αναρωτιέται μήπως υπάρχει «κρυφή συμφωνία» Αλέκου-Βασίλη για στήριξη διότι ο Β.Νανοπουλος του πηρέ στελέχη στην δημοτική αρχή(Δικό μας σχόλιο: αυτό δεν ισχύει και το γνωρίζουμε πολύ καλά. ΙΣΑ ΙΣΑ ο Β.Νανοπουλος έχει εξυπηρετήσει πολλές φορές μέλη από την παράταξη του Ν.Σταυρελη στα περισσότερα ζητήματα που του ζήτησαν εξυπηρέτηση και αν ήμασταν στην θέση του Β.Νανοπουλου θα είχαμε εκνευριστεί με την κριτική, ειδικά μετά από τόσες εξυπηρετήσεις που τους έχει κάνει).

Προσανατολίζεται να είναι υποψήφιος του Ν.Σταυρελη αλλά περιμένει πρώτα να δει πως θα είναι εκείνη την εποχή(η υγεία του, θα είναι συνταξιούχος τότε κλπ)..

Για την πλατεία είπε ότι τεχνικά είναι η χειρότερη κατασκευή που έχει δει στη ζωή του.

πηγή-mykorinthos.wordpress.com

About Μαρία Νικολοπούλου