Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συγκινεί ο Διονύσης Τσακνής λίγο πριν την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Και σήμερα, πώς να σε αποχαιρετήσω;

Συγκινεί ο Διονύσης Τσακνής λίγο πριν την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Και σήμερα, πώς να σε αποχαιρετήσω;

 

Ένας από τους καλύτερους του φίλους και συνοδοιπόρος όλα αυτά τα χρόνια, ο Διονύσης Τσακνής, λίγες ώρες μετά την δυσάρεστη είδηση, κλήθηκε να μιλήσει από καρδιάς για εκείνον στο ραδιόφωνο της real.

Ακούστε τι είπε ο προσωπικός του φίλος Διονύσης Τσακνής

«Καλησπέρα, γιατί έτσι πρέπει να λεχθεί, γιατί για μένα δεν είναι ούτε καλό πρωινό, όταν στις 5.30 το πρωί έμαθα για την απώλεια του αγαπημένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Νίκου Μπογιόπουλου και Μανόλη Κοττάκη.
«Δεν ξέρω τι μπορεί να πει κανείς, εγώ τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δηλώνω αναρμόδιος για να μιλήσω για έναν άνθρωπο, διότι η αποτίμηση του έργου του Λαυρέντη θα γίνει από ψύχραιμους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Τσακνής.

«Εγώ ούτε ψύχραιμος είμαι ούτε αντικειμενικός ούτε λογικός αυτή τη στιγμή μπορώ να είμαι», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αντιμετωπίζω το παράλογο της απώλειας. Ευελπιστώ κάποια στιγμή ηρεμώντας να κάνω έναν απολογισμό».
«Ο Λαυρέντης ήταν ο ορισμός του «χύμα» και με θύμωνε πάρα πολύ, διότι δεν πρέπει να το ωραιοποιούμε όλα», επισήμανε. «Ήταν ο μόνιμος λόγος για καβγάδες», συμπλήρωσε.

 

Λίγες ώρες πριν την κηδεία του φίλου του πόσταρε φωτογραφία τους στο instagram κι έγραψε: «Και σήμερα, πώς να σε αποχαιρετήσω; Με ποια λόγια να περιγράψω τη μισή μου ζωή και το μισό μου όνομα; Να θυμώσω μήπως μαζί σου για τελευταία φορά; Α ρε Λαυρέντη…».

About Μαρία Νικολοπούλου