Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συγκλονίζει φωτογραφία με δεκάδες τάμπλετ έξω από ΜΕΘ. Για το τελευταίο αντίο

Συγκλονίζει φωτογραφία με δεκάδες τάμπλετ έξω από ΜΕΘ. Για το τελευταίο αντίο

Συγκλονίζει φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter. Δεκάδες τάμπλετ συγκεντρωμένα έξω από ΜΕΘ. Μέσω κινητού το τελευταίο αντίο.

Λένε πως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Η συγκεκριμένη, όμως, η οποία τραβήχτηκε έξω από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενδέχεται ν’ αξίζει ακόμη περισσότερο.

Και αυτό, διότι καταδεικνύει τη φρίκη που βιώνουν, τόσο οι ασθενείς που μάχονται μες στις Εντατικές ενάντια στον νέο κορονοϊό, όσο και οι συγγενείς τους, ο οποίοι παλεύουν να δουν ή έστω ν’ ακούσουν τ’ αγαπημένα τους πρόσωπα. Πολλές φορές, για μια τελευταία φορά…

Την παρακάτω φωτογραφία την τράβηξε χρήστης του Twiiter και την ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του:

Δείχνει δεκάδες τάμπλετ συγκεντρωμένα έξω από ΜΕΘ του νοσοκομείου. Τα τάμπλετ δίνεται στον ασθενή και ο συγγενής συνδέεται απευθείας με τον θάλαμό του, από το κινητό του ή το δικό του τάμπλετ.

Έχει, έτσι, τη δυνατότητα επικοινωνήσει με τον άνθρωπό του. «Έτσι αποχαιρέτησα τη μητέρα μου. Εκείνη δεν είχε καν τις αισθήσεις της. Ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», έγραψε μια γυναίκα στα social media. «Τη Δευτέρα, ο φίλος μου αποχαιρέτησε έτσι τη μητέρα του, από ένα iPad. Δεν την αγκάλιασε για τελευταία φορά, δεν της κράτησε το χέρι. Έχω οργή, τόση οργή που δεν μπορώ καν να νιώσω θλίψη», είπε μια άλλη.

Η ιστορία με τα τάμπλετ ξεκίνησε στο εν λόγω νοσοκομείο, ωστόσο, την ιδέα του αντέγραψαν πολλά ακόμα στις ΗΠΑ, παραγγέλνοντας μεγάλες ποσότητες τάμπλετ.

madata.gr

About Μαρία Νικολοπούλου