Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου Βαλυράκη…με εμπλοκή αλιευτικού σκάφους

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου Βαλυράκη…με εμπλοκή αλιευτικού σκάφους

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά στη νησίδα “Ονείρων”, την Κυριακή. ενώ το φουσκωτό στο οποίο επέβαινε είχε εντοπιστεί νωρίτερα ακυβέρνητο στην περιοχή Αγία Τριάδα.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι ο Σήφης Βαλυράκης έχασε τη ζωή του από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν κακώσεις και στην πλάγια αριστερή πλευρά του λαιμού, που πιθανόν προήλθαν από την προπέλα. Επίσης, στο πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρια αναφέρεται ότι συνεπακόλουθο ήταν ο πνιγμός, ενώ σύμφωνα με τους ιατροδικαστές δεν υπέστη κάποιο καρδιακό επεισόδιο.

Οι τελευταίες πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λένε ότι η σύζυγος του εκλιπόντος πρώην υπουργού επικαλείται στοιχεία και μαρτυρίες, που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γνωστή ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, σημειώνει ότι “οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας”.

Στην επιστολή, η κυρία Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη αναφέρει πως τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι πολύ λίγα. Καταλήγει, δε, ζητώντας “να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη”.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σύμφωνα με μαρτυρίες, τουλάχιστον δύο επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη βρίσκονταν κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού, ενώ υπάρχουν αναφορές πως υπήρξε παρενόχληση του σκάφους.

Πηγή: ΑΝΤ1

About Μαρία Νικολοπούλου