Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συγκλονιστικό παιχνίδι στη Νέα Ερυθραία – Κρίσιμο εντός έδρας με το Ναύαρχο Βότση το Σάββατο

Συγκλονιστικό παιχνίδι στη Νέα Ερυθραία – Κρίσιμο εντός έδρας με το Ναύαρχο Βότση το Σάββατο

Μετά από ένα συγκλονιστικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στις Αμαζόνες για τη 2η αγωνιστική της Pre League Γυναικών, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ερυθραίας «Στέλιος Καλαϊτζής», όπου ο ΑΣΠ Κόρινθος προηγήθηκε με 0-2 σετ και τελικά δέχθηκε την ολική ανατροπή (3-2) από μια πολύ ποιοτική ομάδα, το Σάββατο 4/11 υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση το Ναύαρχο Βότση από τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα της Κάταλιν Κις έδειξε εξαιρετικά στοιχεία απέναντι στις ανώτερες Αμαζόνες και λίγο έλλειψε να φύγει ακόμα και με τους τρεις βαθμούς της καθαρής νίκης από τη Νέα Ερυθραία. Σαφώς πιο βελτιωμένη η εικόνα των “ερυθρόλευκων” σε σχέση με την πρεμιέρα και φυσικά το γεγονός αυτό προσδίδει ιδιαίτερη αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Τα στοιχεία του αγώνα με τις Αμαζόνες

Α.Ο.Ν. Αμαζόνες – Α.Σ.Π. Κορίνθου 3-2 (21-25, 19-25, 25-19, 25-23, 15-08)

Διαιτητές: Μαυρίδης, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Α.Ο.Ν. ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Νικολαΐδη, Νίλον, Βαρουδάκη, Νομικού, Τόσι, Κορρέ / Τζαφέρη (λ), Μαραζοπούλου (λ), Χριστοδούλου, Ρεντούμη, Τζαλαλή.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Κάταλιν Κις): Ελευθερίου, Χάτσινσον, Μανάι, Κυπαρίσση, Χαμπάι, Γεωργιάδου / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη, Τσιγαρίδα, Αντότσι.

Η διοίκηση της ομάδας καλεί τον κόσμο της Κορινθίας το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, για να χειροκροτήσουμε και να ανεβάσουμε όλοι μαζί την ψυχολογία των κοριτσιών. Η ομάδα μας πάντα στηριζόταν στον κόσμο της, το ίδιο θα κάνει και φέτος.

Ραντεβού στο Κλειστό!

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

About Μαρία Νικολοπούλου