Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ…ΓΑΜΟΥ – ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΑΜΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

Μετά από την πολυπόθητη πρόταση γάμου γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε πως ξεκινάει μία περίοδος προετοιμασίας για το γάμο σας… όμορφη αλλά ταυτόχρονα μπορεί να έχει και αρκετό άγχος, ειδικά αν δεν το διαχειριστείτε σωστά και έξυπνα

Η γαμήλια προετοιμασία «πρέπει» να είναι ευχάριστη και εσείς ακούραστη, θετική και υπομονετική απέναντι στις ευθύνες και τις προκλήσεις που θα ανακύπτουν. Όμως σταθείτε μια στιγμή… Δεν είστε ένα καλά προγραμματισμένο ρομπότ και δικαιούστε να νιώσετε κουρασμένη, απογοητευμένη, πεσμένη, θυμωμένη!”

Είναι αλήθεια πως το έντονο στρες που βιώνει μια νύφη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πηγάζει κυρίως από τις προσδοκίες των γύρω της αλλά και του ίδιου της του εαυτού για τον γάμο της: προσδοκίες για μια άψογη διοργάνωση, για μια δική της αψεγάδιαστη παρουσία, προσδοκίες για μια ψύχραιμη και πάντα χαμογελαστή νύφη ακόμη κι όταν όλοι θα αρθρώνουν τη δική τους –διαφορετική- γνώμη, ακόμη και όταν οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την ημέρα του γάμου θα αλλάζουν συνεχώς!

Μοιραστείτε τις ευθύνες της προετοιμασίας! Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

“Μη φοβηθείτε να απευθυνθείτε σε έναν Ειδικό για τη διοργάνωση του γάμου σας, μη διστάσετε να μοιραστείτε το όραμά σας και να απολαύσετε την απόλυτη στήριξη έμπειρων ανθρώπων που γνωρίζουν καλά πως να διαχειριστούν τις πολλαπλές απαιτήσεις και προκλήσεις της γαμήλιας προετοιμασίας. Πάνω απ’ όλα όμως μοιραστείτε τις ευθύνες με τον άνθρωπό σας, με την κουμπάρα σας, με την καλύτερη σας φίλη, με την μητέρα σας, με τον άνθρωπο αυτό που ξέρετε πως είναι εκεί για να σας ακούσει, να σας συναισθανθεί, να μη σας κρίνει, να σας «ξεκλειδώσει» τις στιγμές που θα το έχετε ανάγκη!

Οριοθετήστε τις παρεμβάσεις των γύρω σας

Ένα σημαντικό κομμάτι του άγχους της γαμήλιας προετοιμασίας οφείλεται στις παρεμβάσεις συγγενών αλλά και φίλων, στις δικές τους επιθυμίες, απαιτήσεις, αρνήσεις, προσδοκίες. Είναι σπουδαίας σημασίας, εφόσον ζητάτε τις απόψεις των «σημαντικών άλλων» της ζωής σας, να είστε προετοιμασμένη για την πολυφωνία που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε αλλά κυρίως να γνωρίζετε πως να θέσετε όρια όταν αισθανθείτε πραγματικά πιεσμένη. Μιλήστε τους ειλικρινά και επικοινωνήστε με ισορροπία. Προς αποφυγή εντάσεων και συγκρούσεων, ακούτε πάντα αυτό που έχουν να σας πουν οι γύρω σας αλλά παράλληλα δείχνετε ξεκάθαρα πως θα φιλτράρετε κάθε επιθυμία/ γνώμη ώστε να καταλήξετε σε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας όραμα για τον γάμο σας. Η συγκατάβαση, οι συνεχείς υποχωρήσεις, οι συμβιβασμοί σε ζητήματα ζωτικής για εσάς σημασίας, ενδέχεται να σας στρεσάρουν ακόμη περισσότερο αλλά –πιο σημαντικά- να σας κάνουν να αισθανθείτε πως τελικά ζείτε τον γάμο που οι άλλοι ονειρεύονται για εσάς.

Ενισχύστε την αυτο-φροντίδα σας

Αυτή την περίοδο των τόσων ευθυνών είναι απαραίτητο να ενισχύσετε την φροντίδα του εαυτού σας, κάνοντας πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας αναζωογονούν. Ένας περίπατος σε ένα όμορφο τοπίο, ένας καφές με ανθρώπους που αφαιρούν άγχος και σας κάνουν να χαμογελάτε, ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με τον σύντροφό σας, στιγμές αληθινής επαφής με τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Μην ξεχνάτε πως οι εξαντλητικές δίαιτες, το συνεχές τρέξιμο, η εσωστρέφεια και ο συγκεντρωτισμός σαμποτάρουν τη σωματική σας υγεία αλλά και την ψυχική σας ισορροπία αφαιρώντας σας πολύτιμη ενέργεια!”

Απολαύστε την μαγεία του μη- τέλειου!   Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

Είναι μια από τις πιο σπουδαίες συνειδητοποιήσεις για κάθε νύφη, για κάθε άνθρωπο.

Ακόμα και αν τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς όπως τα σχεδιάσατα, έβρεξε, δεν άρεσαν σε κάποιους οι μπομπονιέρες, τα κουφέτα κλπ,  θα τα θυμάστα και θα γελάτε αργότερα..

Ζήστε την ημέρα… Είναι η δική σας ημέρα ευτυχίας…και από σήμερα αρχίζει η ζωή με συντροφιά τον άνθρωπο που επιλέξατε να πορευτείτε μαζί στις πολλές σπουδαίες αποφάσεις και αλλαγές της ζωής!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

  • Συμβουλευτική Ψυχολόγος  – Φρόσω Φωτεινάκη

 

Ευχής Έργον – Διοργανώσεις εκδηλώσεων          Σαν Παραμύθι – Διοργάνωση Γάμου – Βάπτισης