Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συνέντευξη Τσίπρα στην Μάρα Ζαχαρέα

Συνέντευξη Τσίπρα στην Μάρα Ζαχαρέα

Εντάξει, πιο δύσκολο είναι να κλέψεις εξωκλήσι, παρά να εκθέσεις τον Μητσοτάκη σχετικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Οπότε δεν χρειάστηκε να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια ο Α. Τσίπρας, στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα στην Μάρα Ζαχαρέα για να καταδείξει την εμπλοκή και τις ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του Κυρ. Μητσοτάκη, σαν προϊστάμενου της ΕΥΠ, σ’ αυτή την ζοφερή υπόθεση.

 

Πάντως ήταν θλιβερή η εικόνα της σύζυγο του Ρουσόπουλου, η οποία είναι ικανή να ανταποκρίνεται μόνο σε  “θερμοκηπίου” με στημένες ερωτήσεις και αναμενόμενες απαντήσεις, οπότε ήταν αναμενόμενη η αμηχανία της μπροστά στις τοποθετήσεις που εισέπραττε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εξάλλου, ούτε την ταχύτητα σκέψης διαθέτει ούτε την δημοσιογραφική επάρκεια για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε τοποθετήσεις όπως “αυτή τη στιγμή το Predator συνεχίζει να λειτουργεί” και εκτιμήσεις για τις υποκλοπές ότι «εάν δεν γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται για έναν πρωθυπουργό μειωμένου καταλογισμού, αν ήξερε τότε πρόκειται για ανασφαλή, επικίνδυνο και αδίστακτο πρωθυπουργό» που έκανε ο Τσίπρας.

Αν κρίνουμε από τα σχόλια που ακολούθησαν στο twitter, με την τηλεοπτική συνέντευξη του ο Τσίπρας, ικανοποίησε τους οπαδούς του κόμματός του, ενώ έφερε σε αμηχανία τους κυβερνώντες

tsak-giorgis.blogspot.com

About Μαρία Νικολοπούλου