Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συναγερμός στους Αγίους Θεοδώρους για την υπάλληλο Super Market που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Συναγερμός στους Αγίους Θεοδώρους για την υπάλληλο Super Market που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στους Αγίους Θεοδώρους, λόγω του θετικού κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε κατά τη διενέργεια των Rapid Tests…

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, πρόκειται για 45χρονη υπάλληλο γνωστού Super Market, στο parking του οποίου μάλιστα έγιναν και τα tests του Δήμου.

Η 45χρονη υπάλληλος, αισθανόταν αδιαθεσία τις τελευταίες 2 ημέρες, ενώ είχε και πυρετό.

Αναφορικά με την γνωστή αλυσίδα των Super Market, στην οποία εργαζόταν η συγκεκριμένη υπάλληλος, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι εφαρμόζει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο κάθε φορά που υπάρχει κρούσμα σε κατάστημα. Συγκεκριμένα το κατάστημα κλείνει για απολύμανση, ενώ το σύνολο των εργαζομένων, θα περάσει από τεστ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έχει προγραμματιστεί για αύριο, καθώς όλοι οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, στις 7 το πρωί, θα πρέπει να δώσουν το παρών στην επιχείρηση, προκειμένου να περάσουν από test.

Μέχρι σήμερα ο συγκεκριμένος όμιλος, έχει δαπανήσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την προστασία από τον κορονοϊό (μάσκες, αντισηπτικά, πλέξιγκλας τεστ κ.α.) ενώ υπήρξαν και 900 προσλήψεις για να καλύψουν τόσο τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν όσο και τα κενά από έκτακτες καταστάσεις όπως ήταν οι άδειες ειδικού σκοπού.

πηγή- loutraki365.gr

About Μαρία Νικολοπούλου