Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συνελήφθη υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ στον Ισθμό – Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας

Συνελήφθη υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ στον Ισθμό – Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας

Άμεσα τα αντανακλαστικά των αστυνομικών του Λουτρακίου τη Δευτέρα το μεσημέρι σε μία μάλιστα πολύ σημαντική υπόθεση!

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr μία γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Λουτρακίου και κατέθεσε ότι της έκλεψαν πέντε μπαταρίες αυτοκίνητων.

Οι αστυνομικοί του Λουτρακίου ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες. Έκαναν έλεγχο σε  επιχείρηση σκραπ στον Ισθμό και βρήκαν τις μπαταρίες που είχαν κλαπεί. Τις αναγνώρισε και η η παθούσα. Συνελήφθη και ο υπεύθυνος (περίπου 55 ετών) της επιχείρησης.

Η αστυνομικοί του Λουτρακίου γνωρίζουν και τον κλέφτη και έχει ξεκινήσει η διαδικασία εντοπισμού του. Πρόκειται για έναν περίπου 40 ετών Έλληνα κάτοικο Λουτρακίου!

ΣΣ. Αρχικά να γράψουμε ότι έτσι θέλουμε την αστυνομία. Άμεση κινητοποίηση και σύλληψη. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις 11:00 περίπου τη Δευτέρα το πρωί και ο υπεύθυνος του σκραπ συνελήφθη περίπου στη 13:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας!

Κατά δεύτερον αν γενικά η αστυνομία έκανε πιο συχνούς ελέγχους στα σκραπ και συλλάμβανε τους υπευθύνους σίγουρα θα είχαν περιοριστεί κατά πολύ οι κλοπές μετάλλων, μπαταριών, καταλυτών …κτλ! Γιατί οι κλέφτες δεν θα πουλούσαν τόσο εύκολα τα κλοπιμαία! Εκεί θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί βαρύτητα για να ηρεμήσουν και λίγο οι Κορίνθιοι που έχουν χάσει τον ύπνο τους από τέτοιου είδους κλοπές!

(φωτο αρχείου)

korinthiannews.gr

About Μαρία Νικολοπούλου