Συνταγή για Αγιορείτικα παραδοσιακά πασχαλινά τσουρέκια - Web Korinthos

Συνταγή για Αγιορείτικα παραδοσιακά πασχαλινά τσουρέκια

Λαμπροκουλούρα ή λαμπρόψωμο. Έτσι ονομάζεται το τσουρέκι στα ελληνικά γιατί η παρασκευή του γινόταν κατά τη διάρκεια του Πάσχα, της Λαμπρής. Το παραδοσιακό πολίτικο τσουρέκι μοσχομυρίζει μαχλέπι ή μαστίχα. Μαζί του μοσχοβολά και όλο το σπίτι. Μικροί και μεγάλοι το αγαπούν. Σκέτο, με επικάλυψη ή γέμιση, το τσουρέκι, ειδικά το σπιτικό, γίνεται ανάρπαστο. Δοκιμάστε τη … Συνεχίστε να διαβάζετε το Συνταγή για Αγιορείτικα παραδοσιακά πασχαλινά τσουρέκια.