Ο γνωστός σεφ προσφέρει μία νοστιμότατη συνταγή για σουβλάκια με χαλούμι, κολοκυθάκια και ντοματίνια που θα αρέσει σε όλους.
Μέθοδος Εκτέλεσης
Κρεοπωλεία: τα καλύτερα της Κορινθίας
Για τη μαρινάδα
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολάκι και το κρατάμε στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστούμε.
Για τα σουβλάκια
- Βάζουμε τα καλαμάκια σε νερό να μουσκέψουν για 30 λεπτά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ανοξείδωτες σούβλες.
- Κόβουμε τα κολοκυθάκια στα δύο κατά μήκος και μετά κόβουμε το κάθε μισό κολοκυθάκι σε χοντρά ημισφαίρια 1,5-2 εκ.
- Κόβουμε το κρεμμύδι στα 6 και χωρίζουμε τα φύλλα του.
- Περνάμε εναλλάξ στα καλαμάκια ή στις σούβλες τα κολοκυθάκια, το τυρί, το κρεμμύδι και τα ντοματάκια.
- Ψήνουμε στα κάρβουνα απλώνοντας τη μαρινάδα με ένα πινέλο.
- Πηγή