Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καταστήματα Κορίνθου :Τάσεις της μόδας για το χειμώνα 2019 – 2020

Καταστήματα Κορίνθου :Τάσεις της μόδας για το χειμώνα 2019 – 2020

Ο Χειμώνας έφτασε εμπρός λοιπόν βήμα ταχύ …Όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας έβαλαν μπρος τις μηχανές τους, ετοίμασαν και μας παρουσίασαν  ποια ρούχα είναι στη μόδα για τον φετινό χειμώνα. Σε γενικές γραμμές, όπως θα δεις και στην συνέχεια, θα είναι η εποχή των αντιθέσεων.

Οι χειμερινές τάσεις της μόδας στα γυναικεία ρούχα θα μας ταξιδέψουν αρκετά πίσω, μέχρι και στην δεκαετία του 70, αλλά με μία πιο μοντέρνα και φινετσάτη νότα. Όπως κατάλαβες, μην πετάξεις και μην δώσεις κανένα από τα παλιά χειμωνιάτικα ρούχα σου, γιατί ήρθε η ώρα να τα ξανά φορέσεις!

 

Δερμάτινο φόρεμα

Papa & Frou frou Κόρινθος Μαύρο δερμάτινο φόρεμα κατάλληλο για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

1

 

dermatino forema

Πόσο seχy θηλυκό νιώθεις; Βγάλε όλο αυτό το πάθος και τη γοητεία σου φορώντας ένα δερμάτινο φόρεμα. Όχι δεν είναι σούπερ προκλητικό και ακατάλληλο για δουλειά. Ίσα ίσα θα βρεις δερμάτινα φορέματα που είναι ό,τι πρέπει για την δουλειά και εμπνέουν αποφασιστικότητα, τόλμη και σεβασμό.

Πλούσιες κάπες παλτό

kapes moda fthinopwro 2019

Ο χειμώνας του 2019 υπόσχεται να μας κρατήσει ζεστές και το αποδεικνύει κάνοντας trend τις κάπες. Πλούσιες, χρωματιστές και σε υπέροχα σχέδια κάπες. Νιώσε μέσα σου λίγο σούπερ ήρωας, φέτος το φθινόπωρο-χειμώνα 2019, φορώντας την κάπα σου και απόλαυσε τη ζεστή αγκαλιά που σου προσφέρει. Must-have item για την ντουλάπα μας κορίτσια!!

Σακάκια & Παλτό Γυναικεία Για Να Είσαι Chic Όλο Τον Χρόνο!

WHITEROOM KORINTHOS  Υπέροχα παλτό

1

palto31116

 

 

 

Ασημί-λαμέ παροξυσμός

asimi paroksismos

Ναι, φέτος θα έχει και animal print και λαμέ παροξυσμό. Φέτος οι βραδυνές μας έξοδοι θα είναι η μια πιο εντυπωσιακή από την άλλη. Το ασημί παρελαύνει σε μάξι και μίνι εκδόσεις και έχει πάρει μυαλά. Φέτος θα λατρέψεις και εσύ το ασημί-λαμέ ντύσιμο και έστω μια φορά είμαι σίγουρη θα το τολμήσεις. Εγώ σου λέω κάντο και δε θα το μετανιώσεις!

 

«ΣΑΜΨΩΝ» Υφάσματα υψηλής ποιότητας από 1 ευρώ το μέτρο!

Επιστροφή του τουίντ (tweed)

moda sto touint fhtinopwro 2019

Αυτή την καρό την πλέξη στα παλτό και τα σακάκια πόσο τη λατρεύω να ξερες! Το τουίντ εγώ το γνώρισα από την εποχή της μαμάς μου και από τότε καημό το είχα να επανέλθει σε αυτή του τη μορφή στη μόδα. Φέτος το χειμώνα μου κάνει την χάρη και είναι εδώ. Σου λέω θα το λατρέψεις. Το φοράς και από μόνο του σου έχει κάνει ολοκληρωμένο σύνολο.

 

 

Rust Belt μόδα

rust belt trend moda 2019

Θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτό το Rust Belt. Εδώ είμαι να σου πω. Είναι μια μόδα που δημιουργήθηκε στις ήμι-βιομηχανικές περιοχές έξω από την Ν. Υόρκη γύρω στη δεκαετία του 70. Ήταν φυσικά πιο οικονομικά κομμάτια μιας και δεν ήταν τόσο ανεπτυγμένες οικονομικά περιοχές. Παρόλα αυτά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και χαιρόμαστε πολύ για αυτό, μιας και τα κομμάτια που έχουν να παρουσιάσουν είναι εντυπωσιακά!

 

Πλισέ και πιέτες πολλές

plise foustes moda 2019

Η αγαπημένη μου τάση για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019 και δεν το κρύβω καθόλου! Αγαπώ τις πλισέ φούστες. Δε θα σου μετρήσω πόσες μπορεί ήδη να έχω στην ντουλάπα μου. Το θεωρώ ένα από τα must κομμάτια που πρέπει να έχει μια ντουλάπα τόσο στα χειμωνιάτικα, όσο και τα καλοκαιρινά ρούχα. Για αυτό κορίτσια μου, μην παραλείψετε να έχετε τουλάχιστον μια στην ντουλάπα σας φέτος.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Υπέροχο σύνολο για τις κρύες ημέρες & νύχτες του Χειμώνα

1

Φόρεμα από μετάξι

ΜΑΜΒΟ Κόρινθος  Μαύρο φόρεμα για τις γιορτινές βραδιές

1

 

foremata apo metaksi

Σου έλειψε και εσένα η αίσθηση του μεταξιού στο σώμα; Να το αγκαλιάζει και ταυτόχρονα να το κολακεύει τόσο γλύκα; Ε ναι λοιπόν, φέτος τον χειμώνα είναι η ευκαιρία μας να νιώσουμε και πάλι λίγο πριγκίπισσες φορώντας τα μεταξωτά μας φορέματα. Άσε για λίγο το βελουτέ στην άκρη και πιάσε το μετάξι.

Τυπώματα παντού

logo mplouzakia

Οι στάμπες και τα τυπώματα είναι πίσω. Και πως να αντισταθούν οι οίκοι μόδας, αφού είναι μια τάση που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ και το αγοραστικό κοινό το προτιμά. Έτσι για φέτος μπλουζάκια, πλεκτά ακόμα και αξεσουάρ με στάμπα και λογότυπο είναι πολύ στη μόδα και μην διστάσεις να το υιοθετήσεις σαν trend.

Πολλές απανωτές στρώσεις

polles strwseis roucha

Θυμάσαι τον Τζόυ από τα φιλαράκια που είχε φορέσει όλα τα ρούχα του Τσάντλερ μαζί. Ε να που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και έτσι για φέτος το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2019 οι πολλές στρώσεις είναι τάση. Δεν σου κρύβω την χαρά μου, μιας και είμαι οπαδός της μεθόδου “κρεμμύδι” για τον χειμώνα. Οπότε φέτος μην σε νοιάζει αν φαίνεσαι παραφουσκωμένη!

ediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου