Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τάσος Χωρέμης : Απάντηση σε υβριστή

Τάσος Χωρέμης : Απάντηση σε υβριστή
Απάντηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας  Τάσου Χωρέμη , σε υβριστή του :  
Θα μπορούσα – και ήθελα – να καθήσω ακόμα εξι μήνες στην διευθυντική μου θέση του Κ.Υ.Κιατου.
Και θα μπορούσα να συνεχισω και εθελοντικα.
Είμαι συνταξιούχος αναγκαστικά, από την 1η Ιανουαριου, γιατί διαφωνώ με αυτα τα άθλια και ανθρωποκτόνα μέτρα σε όλα τα επιπεδα !
Φτιάξαμε ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας για την βελτίωση της υγείας του πολίτη κι όχι για να προκαλεί βλάβες και θάνατο ! Φτιαξαμε – μεταπολεμικά – μια κοινωνία με πολλά αρνητικά, αλλά και πολλά θετικά, που δεν δικαιούται κανείς, καμία Κυβερνηση, και κανείς εντολοδόχος πρωθυπουργός, να καταστρέφει με εγκλεισμους κι αποκλεισμούς !
Θέση κατά των μέτρων – δημόσια και κατ’ επανάληψιν – πήρα από την πρώτη στιγμή της επιβολής τους κι όχι μόνον τώρα. Αν υπήρχε δημόσιος επιστημονικός διαλογος, είμαι βέβαιος οτι δεν θα υπηρχε διχασμός ιατρών, επιστημόνων υγείας και κυρίως κοινωνίας !
Κι εσύ, αντί να υβρίζεις, να χαρακτηρίζεις και να προσβάλλεις, θα αποκτούσες την γνώση που σου λείπει, ώστε κι αν ακόμα διαφωνούσες και τότε, να σεβασθεις τουλαχιστον το δικαίωμα των άλλων, όχι μόνον στην ελευθερία γνώμης, αλλά και στην ελευθερία επιλογης ιατρικών πράξεων στο ανθρώπινο σώμα, όπως προστατεύει το Ελληνικό Σύνταγμα !
Οι ύβρεις όμως, δεν είναι ικανές να σιωπήσουν και να καλύψουν την αλήθεια !
Η δια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, πρόκληση φοβου και πανικού, προκειμένου να εγκατασταθεί καθεστώς συνεχών εμβολιασμών, τεστς και διάλυσης της Υγείας αλλά και της Ελληνικής Οικονομίας — με στόχο ειδικά την γενοκτονία των Ελλήνων και την διάλυση της Ελλάδας — είμαι βέβαιος οτι θα σκονταψει στην υποχρέωση και το καθήκον που νιώθουμε, όλοι όσοι πιστεύουμε στην υπεράσπιση της Ιπποκρατικών Αρχών, αλλά και στην υπερασπιση της τιμής, της αξιοπρέπειας και της συλλογικής ιστορίας μας.

About Μαρία Νικολοπούλου