Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τέλεια φρύδια σε 5 βήματα

Τέλεια φρύδια σε 5 βήματα

Δεν είναι τυχαία η φράση “τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου”. Τα σωστά σχηματισμένα φρύδια μπορούν να μεταμορφώσουν το μακιγιάζ και να αναδείξουν ακόμη και τα πιο μικρά μάτια. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για να μάθετε πώς μπορείτε να έχετε ένα  επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμα και μόνη σας. Τα τέλεια φρύδια που πάντα ονειρευόσασταν είναι μόλις 5 βήματα μακριά.

Τέλεια φρύδια σε 5 βήματα

Βήμα 1ο: Καθαρισμός

Αφαιρέστε οποιοδήποτε υπόλειμμα μακιγιάζ σε εκείνη την περιοχή και χτενίστε τα φρύδια με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα.

Make-Up Beauty Bars

Βήμα 2ο:  Το σωστό σχήμα

Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να βρείτε ακριβώς το σχήμα που θα πρέπει να έχουν. Τοποθετήστε το στην δύο άκρη της μύτης, παράλληλα με το κόκκαλο, για να δείτε πού πρέπει να ξεκινά το κάθε φρύδι στην εσωτερική πλευρά και ύστερα τοποθετήστε το διαγώνια με το πλάι της μύτης -σε κλίση 45 μοιρών- για να δείτε πού πρέπει να τελειώνει.

Βήμα 3ο:  Αποτρίχωση

Απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες τρίχες με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Κερί: Αφαιρείται το χνούδι, αλλά και οι τρίχες από τη ρίζα.

Αποτρίχωση με κλωστή: Μια από τις πιο αρχαίες μεθόδους αποτρίχωσης, η οποία αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τσιμπιδάκι: Ιδανικό για στοχευμένη παρέμβαση και γρήγορα touch ups.

Beauty brows

Βήμα 4ο: Γέμισμα

Ακολουθεί το προαιρετικό γέμισμα των κενών με ένα ένα ειδικό μολύβι ή μια ματ σκιά στο χρώμα των φρυδιών. Μικρές και ελαφρές κινήσεις προς τα πάνω ανάμεσα στις τρίχες θα χαρίσουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

HAIR SALON ΝΙΚΗ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Βήμα 5ο: Τελικές πινελιές

Ένα gel φρυδιών ή μια διάφανη μάσκαρα θα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν τα φρύδια και θα χαρίσει ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Bonus tips

Διατηρήστε το σχήμα τους, εξετάζοντας σε καθημερινή βάση τα φρύδια σας και απομακρύνοντας με ένα τσιμπιδάκι τις ανεπιθύμητες τρίχες στο πάνω και το κάτω μέρος.

Beauty brows

Λίγο concealer στο κάτω μέρος των φρυδιών θα βοηθήσει ώστε τα φρύδια να δείχνουν πραγματικά αψεγάδιαστα, ενώ λίγο highlighter κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού θα κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και το βλέμμα πιο λαμπερό.

harpersbazaar.g

ΑΚΡΑ (Λιάκη Βλασία) – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΑΚΡΩΝ

About Μαρία Νικολοπούλου