Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

Τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο Δήμαρχος  Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

Τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης
Νανόπουλος στην τελετή λήξης του τουρνουά τένις του Πήγασου.
«Είστε ένα εξαίρετο παράδειγμα για την νεολαία μας, είναι τιμή η
παρουσία σας εδώ»

Για την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό και το εξαίρετο παράδειγμά του προς τους νέους τίμησε το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Κορινθίων    Βασίλης Νανόπουλος τον θρυλικό πια Έλληνα μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αφορμή για την παρουσία του αθλητή που οδήγησε την χώρα σε
αθλητικούς θριάμβους και ενέπνευσε εκατοντάδες παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το μπάσκετ, στάθηκε η τελετή λήξης του 1 ου τουρνουά τένις που διοργάνωσε στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου ο όμιλος Αντισφαίρισης «ΠΗΓΑΣΟΣ».


«Τιμώ εκ μέρους του δήμου Κορινθίων σήμερα τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την προσφορά του στον αθλητισμό. Ως αθλητής έκανε όλους μας να αισθανόμαστε  υπερήφανοι και αποτέλεσε παράδειγμα για πολλούς νέους ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να ακολουθήσουν τα βήματά του.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σας βλέπουμε ακόμα και σήμερα να είστε δίπλα στη νεολαία μας και να της δίνετε το καλό  παράδειγμα διότι ο αθλητισμός εκτός από νίκες έχει και παιδαγωγικό ρόλο.

Είστε ένα εξαίρετο παράδειγμα για όλους μας και σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ  σήμερα» ανέφερε ο δήμαρχος Κορινθίων κατά την τελετή βράβευσης.

Σεμνός και μετριοπαθής, έτσι όπως τον γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια ο Παναγιώτης Γιαννάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και μίλησε με θερμά λόγια για τον αθλητισμό και την συμμετοχή σε αυτόν καλώντας σε συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερους.

Στην τελετή λήξης το παρόν έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του
ΚΕΠΑΠ κ.Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας και ο Αντιπρόεδρος κ.Γιώργος Μαγκλάρας.

About Μαρία Νικολοπούλου