Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τα φθινοπωρινά φαγητά του Σεπτεμβρίου

Τα φθινοπωρινά φαγητά του Σεπτεμβρίου

Ήρθε η ώρα να βάλεις τα αγαπημένα φθινοπωρινά φαγητά στο εβδομαδιαίο μενού σου. Ετοιμάσου να φτιάξεις τις ωραιότερες φθινοπωρινές συνταγές που θα απολαμβάνεις όλο τον Σεπτέμβρη και όχι μόνο!

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Υπάρχει ωραιότερο φθινοπωρινό φαγητό από τα γιουβαρλάκια αυγολέμονο; Μια φανταστική υγιεινή και εύκολη συνταγή που θα δώσει την γευστική πινελιά στο εβδομαδιαίο μενού σου.

Δες όλη την φθινοπωρινή συνταγή εδώ –> Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

 

Μακαρόνια με κιμά

Εντάξει, ίσως τα μακαρόνια με κιμά να μην έχουν εποχή και να τα τρως από το φθινόπωρο μέχρι και το καλοκαίρι. Για αυτό, πρέπει να το έχεις σίγουρα μια φορά την εβδομάδα στο φθινοπωρινό μενού σου.

Δες όλη την συνταγή για το τοπ φθινοπωρινό φαγητό –> Μακαρόνια με κιμά

Σπανακόρυζο

Super γευστικό, υγιεινό και άκρως χορταστικό φαγητό! Μπορεί να υπάρξει φθινόπωρο και χειμώνας χωρίς την σούπερ συνταγή για σπανακόρυζο; Σημείωσε την φθινοπωρινή συνταγή και ξεκίνα να την φτιάχνεις, χρειάζεσαι μόνο 40 λεπτά.

Δες όλη την συνταγή εδώ–> Σπανακόρυζο

Μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι

Μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι ή αλλιώς γιουβέτσι! Μια λατρεμένη συνταγή που μου ξυπνάει εικόνες και μνήμες από την παιδική μου ηλικία με τα οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια. Υπάρχει καλύτερη Φθινοπωρινή συνταγή από αυτό το λατρεμένο φαγητό;

Δες όλη την συνταγή εδώ –> Μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι

Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο με πατάτες

Μια εύκολη και γρήγορη φθινοπωρινή συνταγή και όχι μόνο. Αν με ρωτάς, αυτή την συνταγή την κάνω όλες τις εποχές γιατί είναι γρήγορη, εύκολη, γευστική, χορταστικέ και αρέσει σε όλους!

Δες εδώ όλη την συνταγή –> Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο με πατάτες

Μελιτζάνες στον φούρνο με σάλτσα ντομάτας και καψαλισμένη φέτα

Ωραία, υγιεινή και εύκολη συνταγή για να την εντάξεις στα φθινοπωρινά φαγητά του Σεπτεμβρίου. Σε λιγότερο από 1 ώρα θα έχεις το πιο μεσογειακό φαγητό!

Δες εδώ όλη την φθινοπωρινή συνταγή για –> Μελιτζάνες στον φούρνο με σάλτσα ντομάτας και καψαλισμένη φέτα

Κολοκυθάκια αυγολέμονο γεμιστά

Κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο, το αγαπημένο λαχανικό του καλοκαιριού ακόαμ και στις φθινοπωρινές συνταγές και φαγητά! Τα κλασικά γεμιστά κολοκυθάκια με υπέροχη σάλτσα αυγολέμονου, είναι μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε! Ακολουθήστε τα βήματα και ετοιμάστε πεντανόστιμα κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο και συνδυάστε το τέλεια με ολόφρεσκο ζεστό ψωμάκι!

Δες εδώ όλη την συνταγή –> Κολοκυθάκια αυγολέμονο γεμιστά

Πηγή

 

About Μαρία Νικολοπούλου