Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Bοηθήστε τα χρήµατα των αγορών µας να ξαναγυρίσουν στην πόλη μας

Bοηθήστε τα  χρήµατα των αγορών µας να ξαναγυρίσουν στην πόλη μας

Είναι γνωστό ότι η  οικονοµική κρίση που ταλανίζει και τη χώρα µας τόσα χρόνια,  έχει δηµιουργήσει µια σειρά προβληµάτων στην αγορά και ιδιαίτερα στις µικροµεσαίες επιχειρήσεις και τον εµπορικό κόσµο., με αποτέλεσμα δεκάδες επιχειρήσεις να κλείνουν ή αρκετές από αυτές που λειτουργούν να βρίσκονται στην κυριολεξία σε  αδιέξοδο.

Είναι επιτακτική ανάγκη  εµείς, σαν Κορίνθιοι πολίτες να συµπεριφερθούµε με πνεύμα κοινωνικής  αλληλεγγύης προς τους εμπόρους  συμπολίτες μας .

webkorinthos .gr

Πρέπει λοιπόν, να στηρίξουµε την τοπική αγορά του Ν Κορινθίας , όχι µόνο τώρα στις εκπτώσεις ή τις ημέρες αγοραστικής έξαρσης, αλλά όλη τη χρονιά. Είναι ανθρώπινο και δείχνει τον χαρακτήρα αλληλεγγύης της κοινωνίας µας, να στηρίξουµε το γείτονα, τον συγγενή, το φίλο και τον συντοπίτη µας .

Με τον τρόπο αυτό θα περιορίσουµε την οικονοµική δυσκαµψία που υπάρχει και θα επαναβεβαιώσουµε τις σχέσεις µας.

Ταυτόχρονα, είµαστε σίγουροι ότι τα χρήµατα που πληρώνουµε για µια αγορά µας, θα ξαναγυρίσουν στην περιοχή καθώς η αλυσίδα σ΄ αυτές τις περιπτώσεις κάνει κύκλο. Στην κατεύθυνση αυτή κινήθηκαν και κινούνται και ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου που δίνει αγώνα στήριξης της τοπικής αγοράς.

gift-bags-2067663_960_720

Στον αγώνα αυτό πρέπει να συµµετέχουµε όλοι Είναι ένας µοναδικός αγώνας που στο τέλος θα µας βρει όλους «νικητές»

About Μαρία Νικολοπούλου