Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τα 20 πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα!

Τα 20 πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα!

Μαζί με την νέα χρονιά ήρθαν και οι νέες ανανεωμένες προτάσεις σε ανδρικά κουρέματα, τα οποία θα συναντήσουμε πολύ. Υπάρχουν ιδέες που ταιριάζουν σε όλους τους άντρες ότι τύπο μαλλιών και αν έχουν, αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες προτάσεις για τις οποίες θα πρέπει να βεβαιωθείς πρώτα πως ταιριάζουν στο πρόσωπο σου και συμβαδίζουν με το στυλ σου!

Στην λίστα που ακολουθεί λοιπόν θα μπορείς να βρεις τα καλύτερα και πιο δημοφιλή ανδρικά hairstyles, από τους μεγαλύτερους κομμωτές του κόσμου, ώστε να αποφασίσεις πως θα κάνεις τα δικά σου μαλλιά!

 

Όλα για τον άνδρα στην Κορινθία εδώ

Ανδρικά κουρέματα που θα ξεχωρίσουν

Οι πρώτες ιδέες είναι για όσους άντρες τολμούν να ρισκάρουν και τους αρέσει να ξεχωρίζουν και να τραβούν τα βλέμματα επάνω τους. Ένα σχέδιο στο πλάι μπορεί να κάνει το κούρεμα σου ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Μπορείς να επιλέξεις απλά να σου κάνει ο κομμωτής σου μια γραμμή, ξυρίζοντας το συγκεκριμένο σημείο ή να παίξει με τις σκάλες της μηχανής για να αλλάζει επίπεδα στο ξύρισμα των πλαϊνών.

Γενικά όπως κατάλαβες, τα ξυρισμένα πλαϊνά είναι και φέτος μέσα στα must hairstyles για τους άνδρες και το θετικό είναι πως μπορείς να κάνεις ένα τέτοιου είδους κούρεμα είτε έχεις κατσαρά μαλλιά είτε ίσια. Καθώς θα δείχνουν το ίδιο στυλάτα. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να δεις το πιο στυλ ταιριάζει περισσότερο με το μούσι σου. Καλό θα ήταν να τα σκέφτεσαι σαν σύνολο!

Αν περίμενες πως τα hipster κουρέματα, τα οποία έχουν την μακριά φράντζα την οποία μπορείς να πιάσεις και πίσω σαν κότσο, θα φεύγανε από την μόδα είσαι γελασμένος. Απλά αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις ένα τέτοιο στυλ θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις την διάθεση να περιποιείσαι τα μαλλιά και το χτένισμα σου.

Και το 80s style είναι διαχρονικό και βλέπουμε ότι το προτιμούν όσοι άντρες θέλουν να αφήσουν κυρίως μουστάκι και όχι τόσο μούσι. Στην ουσία ταιριάζει πιο πολύ με ένα καθαρό πρόσωπο, για να συμβαδίζει με την τότε εποχή. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ένα κοντό κούρεμα που να συνεχίζει ομοιόμορφα με το μούσι σου, ή και μια πιο διακριτική και μοντέρνα μοϊκάνα.

Τα καλύτερα αντρικά κομμωτήρια στην  Koρινθία εδώ!

Τέλος, αν προτιμάς να κρατήσεις τα μακριά σου μαλλιά ή έστω να κάνεις ένα κούρεμα γιαμεσαία μαλλιά, μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις άκρες των μαλλιών σου, ώστε να φιλαριστούν και να έχεις ένα πιο ανέμελο ατημέλητο look.

πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου