Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τι θα συμβεί αν Βάλεις ΑΣΠΙΡΙΝΗ στο ΣΑΜΠΟΥΑΝ σου

Τι θα συμβεί αν Βάλεις ΑΣΠΙΡΙΝΗ στο ΣΑΜΠΟΥΑΝ σου

Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί την ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο αλλά και για άλλους είδους πόνους. Η Ασπιρίνη όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός ιατρικών σκοπών. Για παράδειγμα αν χρησιμοποιήσετε την ασπιρίνη μέσα στο σαμπουάν σας είναι πολύ πιθανό να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα.

Τι θα συμβεί αν Βάλεις ΑΣΠΙΡΙΝΗ στο ΣΑΜΠΟΥΑΝ σου
Τι θα συμβεί αν Βάλεις ΑΣΠΙΡΙΝΗ στο ΣΑΜΠΟΥΑΝ σου

Η ασπιρίνη στο σαμπουάν

Η ασπιρίνη περιέχει σαλικυλικό οξύ . Θα ενυδατώσει τα μαλλιά σας, θα αποτρέψει την πιτυρίδα και σε πολλές περιπτώσεις θα την αφαιρέσει τελείως. Σύμφωνα με τον δερματολόγο Joshua Zeichner, εάν βάλετε ασπιρίνη στο σαμπουάν, το τριχωτό της κεφαλής σας δεν θα είναι ξηρό ούτε θα σας “τραβάει” πια, και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες δημιουργίας πιτυρίδας.

Λιώστε δύο ή τρεις ασπιρίνες και ανακατέψτε τις στο σαμπουάν σας. Κάντε μασάζ στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής σας με αυτό το μείγμα. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με ζεστό νερό.

Η Ασπιρίνη στο πρόσωπο

Η ασπιρίνη μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και στο πρόσωπο. Ενδείκνυται για άτομα που έχουν λιπαρό δέρμα. Επίσης ενδείκνυται για εκείνους που έχουν ακμή ή ψωρίαση. Λιώστε πέντε ασπιρίνες και ανακατέψτε με ένα 1/4 ποτήρι νερό. Μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας μελιού, αλλά είναι προαιρετική. Εφαρμόστε το μείγμα στο δέρμα και αφήστε το για 10 λεπτά για να δράσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας.

Ομορφιά Koμμωτήρια

Η Ασπιρίνη στα ρούχα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παραπάνω μείγμα που είναι για το πρόσωπο και για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τα ρούχα σας. Οι λεκέδες ιδρώτα από τα ρούχα είναι μερικές φορές δύσκολο να αφαιρεθούν.Εφαρμόστε το στους λεκέδες. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά, στη συνέχεια, ξεπλύνετε και βάλτε τα στο πλυντήριο.

Η Ασπιρίνη στα φυτά σας

Η Ασπιρίνη μπορεί να βοηθήσει και τα φυτά σας. Λιώστε ένα χάπι και προσθέστε το στο νερό που ποτίζετε. Μπορείτε επίσης να ρίξετε ένα δισκίο σε βάζο με λουλούδια για να κρατήσουν περισσότερο τη ζωντάνια τους.

/toftiaxa.gr/

About Μαρία Νικολοπούλου