Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τι μπορεί να φορέσει ένας άνδρας τα Χριστούγεννα!

Τι μπορεί να φορέσει ένας άνδρας τα Χριστούγεννα!

Αν πρόκειται να ντυθείς μια φορά το χρόνο καλά, αυτή η εποχή είναι τα Χριστούγεννα. Όλο τον υπόλοιπο χρόνο μπορείς να ντύνεσαι όπως θες αλλά ο Δεκέμβρης απαιτεί ένα πιο στυλάτο look. Τα πάρτι και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις είναι πολλά και εσύ πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να φορέσεις αυτά τα Χριστούγεννα.

Μήπως δεν σου αρέσει να ντύνεσαι με κοστούμια; Δεν έχεις και άδικο. Ευτυχώς οι εναλλακτικές για να δείχνεις κομψός και σικάτος είναι πολλές οπότε σίγουρα κάτι θα βρεις κάτι που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Δες τις συμβουλές μας για τα καλύτερα ανδρικά ρούχα ώστε να καταφέρεις να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Ανδρικά ρούχα που μπορείς να φορέσεις τα Χριστούγεννα!

ROBERTO LUCCIANO MILANO

Προετοιμασία

Τι να φορέσεις αυτά τα Χριστούγεννα στο ρεβεγιόν

Αν δεν έχεις ένα κοστούμι στην ντουλάπα σου, μην ανησυχείς καθόλου. Υπάρχει λύση! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ρούχα που έχεις ήδη και πάλι να φαίνεται ότι μόλις τα αγόρασες.

Συνήθως, στις επίσημες εκδηλώσεις όλοι φορούν άσπρο πουκάμισο και γραβάτα. Εσύ όμως δεν είσαι όλος ο κόσμος! Κάνε την έκπληξη για να διαφέρεις από τους υπόλοιπους. Πέτα τη γραβάτα: ποιος τις χρειάζεται; Φόρα καλύτερα ένα ωραίο ζιβάγκο που θα απογειώσει την εμφάνισή σου. Επίσης, δοκίμασε τα μαύρα μάλλινα παντελόνια που είναι και άνετα αλλά και θα σε προστατέψουν από το κρύο όταν είσαι έξω.

https://webkorinthos.gr/item/jbezirgiannis-%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%b9%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%83-%ce%b9%ce%ac%ce%ba%ce%b2%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac/

Πάρτι φίλων με θέμα τα Χριστούγεννα

Πάρτι φίλων αστείο πουλόβερ

Μήπως έχεις τρελούς φίλους που σε κάλεσαν σε πάρτι με θέμα τα Χριστούγεννα για να σπάσετε πλάκα με τα γελοία πουλόβερ; Σε αυτήν την περίπτωση, οι επιλογές είναι δύο: είτε θα ακολουθήσεις την τρέλα και θα βρεις το πιο αστείο ρούχο με τον Ρούντολφ να παίζει μουσική ή απλά μπορείς να αγοράσεις ένα όμορφο πουλόβερ που θα το φοράς όλο το χρόνο. Υπάρχουν πολλά ρούχα από μαλακό μαλλί με σχέδια που φοριούνται όλο το χρόνο χωρίς να φαίνεται ότι είναι χριστουγεννιάτικα.

Προτίμησε το μπλε χρώμα που δεν θα βγάζει μάτι και συνδύασέ το με μπλε ή μαύρο παντελόνι. Έτσι θα είσαι και μέσα στο θέμα αλλά ταυτόχρονα κομψός.

https://webkorinthos.gr/item/%ce%bc%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b4%ce%b1%cf%86%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%8d%ce%bc%ce%b1/

Βόλτα στα μπαρ

Τι να φορέσεις αυτά τα Χριστούγεννα γκρι παλτο ζιβάγκο και τζιν

Γενικά μπορεί να μην ντύνεσαι πολύ καλά όταν βγαίνεις στα μπαρ. Όμως αυτά τα Χριστούγεννα μπορείς να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω. Ο κρύος καιρός επιτρέπει επίσης να φοράς αρκετά ρούχα το ένα πάνω από το άλλο. Δεν χρειάζεται να τρέχεις στα μαγαζιά για να βρεις κάτι να βάλεις. Ψάξε λίγο καλύτερα τη ντουλάπα σου.

Προτίμησε τα ρούχα με το ίδιο χρώμα για παράδειγμα δοκίμασε το γκρι σε διαφορετικές αποχρώσεις. Βάλε ένα όμορφο ζιβάγκο με ένα κασμιρένιο παλτό και τα δύο μονόχρωμα σε αποχρώσεις του γκρι. Το στυλ αυτό πηγαίνει φανταστικά με τζιν παντελόνι για να δώσεις μια cool νότα στην εμφάνισή σου. Και η τελευταία πινελιά: ένα καρό κασκόλ που θα πηγαίνει με το παλτό. Και είσαι έτοιμος για το βράδυ!

Το πάρτι στο γραφείο

Μπλε σακάκι και πουκάμισο

Σίγουρα αναρωτιέσαι τι να φορέσεις αυτά τα Χριστούγεννα στο πάρτι του γραφείου. Αυτά τα πάρτι είναι λίγο πιο πολύπλοκα από τα υπόλοιπα. Το τι θα βάλεις εξαρτάται κυρίως από το είδος του πάρτι: αν απαιτεί επίσημο ένδυμα ή αν είναι πιο casual και γενικά δεν πρέπει να κάνεις λάθος επιλογές.

Το μυστικό είναι να μην δείχνεις ότι το παίζει έξυπνος και ανώτερος. Ξέχνα τις γραβάτες και τα επαγγελματικά κοστούμια. Βάλε ένα απλό μπλέιζερ με μαλακούς ώμους που μπορείς να το συνδυάσεις με πουκάμισο ή ένα πόλο μπλουζάκι.

Από κάτω, επέλεξε ένα παντελόνι λίγο πιο σκούρο από το σακάκι και παπούτσια που ταιριάζουν στο ύφος της υπόλοιπης εμφάνισης. Αυτό το look θα σε σώσει κυριολεκτικά γιατί ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

https://webkorinthos.gr/item/carmelo-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%83-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%b4%ce%b7-%cf%8e%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9/

Το επαγγελματικό πάρτι σε venue

Αυτό το πάρτι είναι σαφώς διαφορετικό από το προηγούμενο. Συνήθως περιλαμβάνει άπειρη σαμπάνια σε ένα venue ενός γνωστού ξενοδοχείου με τους πελάτες του γραφείου. Αυτές οι συγκεντρώσεις είναι πιο επίσημες και απαιτούν να δείχνεις έξυπνος με αέρα ανωτερότητας.

 

Τι μπορείς να κάνεις; Το ζιβάγκο είναι η ιδανική λύση για σένα. Βρες ένα που κάνει καλή εφαρμογή και σε χρώμα που τονίζει το πρόσωπό σου. Από πάνω απαιτείται ένα σακάκι που δείχνει δύναμη και πυγμή. Για παντελόνι, διάλεξε κάποιο στο χρώμα του σακακιού. Δεν θες να έχεις πολλά διαφορετικά χρώματα πάνω σου. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια.

Αυτά είναι τα καλύτερα ανδρικά outfits που πρέπει να φορέσεις αυτά τα Χριστούγεννα. Δοκίμασέ τα και δεν θα το μετανιώσεις.

 the-man.gr

About Μαρία Νικολοπούλου