Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τι να προσέχεις όταν ψωνίζεις ρούχα μέσω internet!

Τι να προσέχεις όταν ψωνίζεις ρούχα μέσω internet!

Τα ψώνια έχουν πάρει πλέον άλλη διάσταση αφού πλέον υπάρχει και το online shopping. Το να αγοράσεις κάτι από το διαδίκτυο μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο ή ριψοκίνδυνο, ειδικά εάν πρόκειται για ρούχα. Πολλές φορές είναι δύσκολο να ψωνίσεις ακόμα και όταν ακουμπάς, βλέπεις ή δοκιμάζεις ένα ρούχο. Το διαδικτυακό shopping όμως σου δίνει κάποιες επιπλέον δυνατότητες που ίσως δεν είχες σκεφτεί. Με μια μικρή έρευνα μπορείς να μάθεις πληροφορίες για ένα ρούχο, περισσότερες από όσες θα ήξερες αν το αγόραζες κανονικά στο μαγαζί!

Φυσικά το να αγοράσεις ένα ρούχο που απλώς σου άρεσε στη φωτογραφία είναι λάθος. Με κάποια μικρά κολπάκια όμως μπορείς να γίνεις εξπέρ στα διαδικτυακά ψώνια και οι προσδοκίες σου για ένα ρούχο να ταυτίζονται με τη πραγματικότητα. Εδώ θα βρεις έναν σύντομο οδηγό που θα σε πληροφορήσει για το τι πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς όταν ψωνίζεις online!

Ένδυση – Υπόδηση στην Κορινθία

Συμβουλές για σωστές αγορές στα διαδικτυακά σου ψώνια!

1. Πάντα να διαβάζεις τα σχόλια και τις κριτικές για ένα ρούχο!

γυναίκα στο κινητό

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις όταν αγοράζεις ρούχα μέσω ίντερνετ είναι να διαβάσεις τις κριτικές και τα σχόλια. Αυτοί που ήδη αγόρασαν το προϊόν για το οποίο εσύ ενδιαφέρεσαι μπορούν να σε βοηθήσουν στο τι να προσέχεις. Για παράδειγμα μπορεί κάποιο σχόλιο να αναφέρει ότι το ύφασμα σε ένα ρούχο είναι πολύ κακό. Ένα άλλο σχόλιο μπορεί να αναφέρει ότι θα συμβούλευε να αγοράσεις ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που θα έπαιρνες καθώς η γραμμή τελικά είναι πιο στενή. Τέτοιου είδους πληροφορίες μπορούν να σε οδηγήσουν σε πιο σωστή αγορά!

 

2. Επικοινώνησε με το μαγαζί και ζήτα συμβουλές !

ξανθιά γυναίκα στο λάπτοπ μιλάει στο κινητό

Μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω τηλεφώνου, email ή facebook με το ίδιο το μαγαζί και να ρωτήσεις ότι απορία έχεις. Ρώτα για τα διαδικαστικά όπως τη πληρωμή και τη παράδοση αλλά και για το ίδιο το ρούχο. Οι ίδιοι θα ξέρουν καλύτερα να σε κατατοπίσουν για τη φόρμα ενός ρούχου και ίσως μπορούν σου προτείνουν εκείνοι κάποιο νούμερο.

 

3. Δες βίντεο-hauls στο youtube για το μαγαζί που σε ενδιαφέρει να αγοράσεις!

γύρισμα βίντεο με ρούχα

Μια καλή ιδέα για να έχεις πλήρης εικόνα για ένα ρούχο είναι να δεις haul βίντεο στο youtube. Στα haul βιντεάκια θα δεις γυναίκες να κάνουν κριτική σε ένα ρούχο, να το φοράνε ώστε να δεις πως εφαρμόζει στο σώμα και να αναφέρουν θετικά και αρνητικά για κάθε ρούχο. Επίσης πολλές φορές αναφέρουν την τιμή και δίνουν συμβουλές για το πως μπορείς να το συνδυάσεις. Το καλύτερο είναι ότι θα σου έχουν και έτοιμο link για κάθε ρούχο που σου δείχνουν ώστε να το βρεις εύκολα!

 

4. Μάθε όλες τις πληροφορίες για το ρούχο όπως πχ. τις διαστάσεις!

γυναίκα παίρνει τις διαστάσεις ενός ρούχου

Όσες κριτικές, όσα βίντεο και να δεις ποτέ δεν ξέρεις πως θα στρώσει πάνω σου ένα ρούχο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις τις διαστάσεις του ρούχου και να τις συγκρίνεις με τις δικές σου. Μέτρα λοιπόν τις αναλογίες σου και ζήτησε να σου δώσουν αυτές του ρούχου που σε ενδιαφέρει εάν δεν υπάρχουν στο site του μαγαζιού. Επίσης μάθε για το ύφασμα, εάν διαφανίζει, εάν είναι ελαστικό, αν είναι πολύ λεπτό ή χοντρό και άλλες τέτοιες πληροφορίες.

 

5. Προτίμησε ρούχα με ελαστικά υφάσματα ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες για καλή εφαρμογή!

γυναίκα αγοράζει ρούχα μέσω ίντερνετ

Ένας άλλος τρόπος για να πέσεις μέσα στο νούμερο σου είναι να επιλέξεις ελαστικά υφάσματα. Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να εφαρμόζει το ρούχο πάνω σου. Αντίθετα, σε ρούχα με άκαμπτα υφάσματα είναι πολύ εύκολο να αστοχήσεις στο νούμερο. Εκεί το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να το αλλάξεις είτε να το κρατήσεις όπως είναι.

 

6. Εξερεύνησε καλά το site πριν κάνεις την παραγγελία!

χαμογελαστή γυναίκα στο λάπτοπ

 

Όλα μαγαζιά έχουν e-shop δηλαδή ιστοσελίδα όπου μπορείς να αγοράσεις τα ρούχα, συν όλες τις αναγκαίες πληροφορίες. Εξερεύνησε το site και ενημερώσου για τα έξοδα αποστολής, εάν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής. Επίσης καλό θα ήταν πριν παραγγείλεις ένα ρούχο να το παρακολουθήσεις για λίγο καιρό καθώς τα site πολλές φορές κάνουν εκπτώσεις και προσφορές!

ediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου