Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τι να φορέσεις ως καλεσμένος σε γάμο το καλοκαίρι!

Τι να φορέσεις ως καλεσμένος σε γάμο το καλοκαίρι!

Η επιλογή ρούχων σε γάμο πρέπει να γίνει με προσοχή ανάλογα με το μέρος, το είδος του γάμου αλλά και το δικό σου γούστο. Είναι σημαντική η αποφυγή κάποιων στιλιστικών λαθών όπως πχ το να φορέσεις ολόλευκο ντύσιμο ή να φορέσεις πολύ στενά και ζεστά ρούχα με χειμωνιάτικα υφάσματα.

Δώσε προσοχή κυρίως στα χρώματα και τα υφάσματα που θα διαλέξεις. Προτίμησε ανοιχτόχρωμους τόνους που αντιστοιχούν στους καλοκαιρινούς μήνες και θα σε διατηρήσουν δροσερό. Όσο για υφάσματα, προτίμησε άνετα βαμβακερά ή λινά. Απόφυγε το γιλέκο και διάλεξε ένα άλλο χρώμα παπούτσια πέρα από μαύρο ή καφέ. Το webkorinthos.gr  έχει να σου προτείνει 4 διαφορετικές ιδέες για κομψό ντύσιμο αν είσαι καλεσμένος σε γάμο φέτος το καλοκαίρι.

4 Ανδρικά ντυσίματα για καλοκαιρινό γάμο το 2020

 

1. Ανοιχτόχρωμο παστέλ κουστούμι για καλοκαιρινό γάμο

παστέλ ανοιχτόχρωμο κουστούμι

Γκρι, μπεζ, ανοιχτό ροζ, ανοιχτό μπλε και όλα τα παστέλ χρώματα είναι ιδανικά για ένα ντύσιμο σε γάμο. Το μονόχρωμο παστέλ κουστούμι είναι από τις καλύτερες επιλογές για φέτος το καλοκαίρι που οι τόνοι αυτοί είναι της μόδας. Δώσε προσοχή και στα αξεσουάρ για να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο το παστέλ κουστούμι και τη συνολική σου εικόνα!

ROBERTO LUCCIANO MILANO

2. Φόρα ένα ριγέ κουστούμι ως καλεσμένος σε γάμο το 2020

ριγέ αντρικό κουστούμι

Ένα ριγέ κουστούμι είναι μια πολύ μοντέρνα επιλογή για φέτος το καλοκαίρι. Φυσικά, μιλάμε για λεπτή, κάθετη ρίγα η οποία είναι διακριτική και κολακευτική. Συνδύασε ένα ριγέ κουστούμι με μονόχρωμο πουκάμισο, κατά προτίμηση λευκό!

 

3. Δώσε μια πιο fun νότα στο επίσημο ντύσιμο σου με μια εμπριμέ γραβάτα

αντρικό ντύσιμο για γάμο με φλοραλ γραβάτα

Εάν πρόκειται να πας σε έναν πιο boho ή χαλαρό γάμο μπορείς να δώσεις μια πιο καλοκαιρινή και fun πινελιά με μια εμπριμέ γραβάτα. Κομψή επιλογή είναι η floral γραβάτα. Μη το παρακάνεις με τα μοτίβα και τα χρώματα, κράτα το διακριτικό αλλά εντυπωσιακό!

 Άνδρας

4. Μπλε καλοκαιρινό κουστούμι για τους πιο κλασσικούς

μπλε αντρικά κουστούμια

JBezirgiannis – Χειροποίητα Ανδρικά Ενδύματα

Εάν προτιμάς κλασσικές επιλογές μπορείς να διαλέξεις ένα κουστούμι σε μπλε απόχρωση. Είναι ίσως η καλοκαιρινή εκδοχή του μαύρου κουστουμιού. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ανοιχτό μπλε ή λευκό πουκάμισο με καλοκαιρινά παπούτσια πάλι σε αντίστοιχα χρώματα. Η γραβάτα είναι προεραιτική, εξαρτάται και από το πόσο επίσημος θέλεις να είσαι.

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου