Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τι να φορέσετε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν 2021 – καταπληκτικά γυναικεία ρούχα για το σπίτι αλλά και για έξω

Τι να φορέσετε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν 2021 – καταπληκτικά γυναικεία ρούχα για το σπίτι αλλά και για έξω

Η αλλαγή του χρόνου καταφθάνει… το 2021 είναι ένα έτος που όλοι ανυπομονούμε να υποδεχτούμε με χαρά και αισιοδοξία.

Έχοντας κάνει έρευνα σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας ρούχα για Πρωτοχρονιά.

Εντυπωσιακά φορέματα για ρεβεγιόν, φούστες σε όλα τα μήκη, λαμπερές ολόσωμες φόρμες, καθώς και τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια σε κλασσική ή ιδιαίτερη γραμμή.

Στο τέλος θα βρείτε εικόνες με ολοκληρωμένες εμφανίσεις αλλά και tips για το τι πρέπει να αποφύγετε και τι προτείνεται για αυτή τη βραδιά.

Ο φετινός χειμώνας έρχεται για να επαναφέρει παλιές 60s και 70s τάσεις αλλά και για να μας δώσει νέες, μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για να αναβαθμίσουμε το στυλ μας.

Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν για να είσαι άνετη και όμορφη!

Αξεσουάρ στην Κόρινθο

• Θα κυριαρχήσουν ξανά τα κλασσικά μακριά φορέματα σε στενή γραμμή, οι διαφάνειες με όγκο και τα φουσκωτά μανίκια.

• Τα κοντά σακάκια και blazers θα είναι must την νέα season όπως και οι ημιδιαφανείς midi φούστες, τα κρόσσια, τα βολάν σε φούστες, και τα βελούδινα φορέματα που θυμίζουν τη δεκαετία των 40s.

• Από την νέα collection δεν θα απουσιάσουν επιπλέον πουκάμισα με εμπριμέ λεπτομέρεια, ρούχα που αναδεικνύουν τους ωμούς καθώς και τα παντελόνια με καμπάνα δεκαετίας των 70s.

Φορέματα για ρεβεγιόν

Πολλές γυναίκες θα προτιμήσουν εντυπωσιακά φορέματα για την Πρωτοχρονιά ακόμα κι αν περάσουν αυτή τη μέρα στο σπίτι.

Μην περιοριστείτε στο στυλ που θα επιλέξετε. Φορέστε όποιο σύνολο σας αρέσει

Μην ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση ότι το σημαντικότερο είναι να προσαρμόσετε το στυλ στις ανάγκες σας και στην προσωπικότητα σας.

Το μαύρο φόρεμα που έχουμε όλες στην ντουλάπα

Ένα χρώμα κομψό και αριστοκρατικό που τις περισσότερες φορές μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους είναι το μαύρο. Ένα φόρεμα για ρεβεγιόν σε μαύρο χρώμα είναι μια καλή και ταυτόχρονα διαχρονική επιλογή.

Ειδικά αν ανήκουμε στην κατηγορία των plus size ή light plus size γυναικών ένα σκουρόχρωμο φόρεμα θα αποτελέσει ιδανική λύση για να καλύψουμε ή να περιορίσουμε τυχόν ατέλειες και για να αναδείξουμε σωστά τις καμπύλες μας άλλα και την θηλυκότητα μας.

Μαύρα φορέματα για Ρεβεγιόν

Κόκκινα φορέματα για να καταπλήξετε τα πλήθη

Ένα φλογερό κι έντονο χρώμα που αποτελεί μια ακαταμάχητη επιλογή και αναδεικνύει απόλυτα την γυναικεία θηλυκότητα. Αν θέλετε μια πιο χαρακτηριστική και έντονη εμφάνιση για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ή εάν έχετε κανονίσει να περάσετε την βραδιά με τον αγαπημένο σας, ένα κόκκινο φόρεμα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.

Κόκκινα φορέματα σε διάφορα μήκη

Λευκά χρώματα για όλες τις ηλικίες

Μια αρκετά σικ απόχρωση που δε θα πάψει να αποτελεί μια κλασσική διαχρονική επιλογή.

Ο συνδυασμός ενός λευκού φορέματος με κάποια ιδιαίτερη ζώνη διαφορετικού χρώματος ή με κάποια λαμπερά accessories όπως μια τσάντα θα σας κάνει να λάμψετε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Το χρώμα αυτό μπορεί να φαντάζει πιο ουδέτερο ωστόσο με τα κατάλληλα prints, στρας, και άλλα διακοσμητικά στοιχεία μπορεί να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει μια elegant εμφάνιση.

Λευκά ρούχα για την Πρωτοχρονιά

Βελούδινα φορέματα για μια μεγαλοπρεπή εμφάνιση

Το βελούδο και το κοτλέ είναι υφές που πρέπει να σκεφτούμε τα θετικά και τα αρνητικά τους πριν τα βάλουμε. Ειδικότερα αν ανήκουμε στην κατηγορία των plus size γυναικών καλύτερα να αποφύγουμε ένα βελούδινο φόρεμα, καθώς προσθέτει περιττό όγκο.

Αν έχουμε έναν πιο μινιόν σωματότυπο τα υφάσματα αυτά θα μας βοηθήσουν να αναδείξουμε τις καμπύλες μας και θα αγκαλιάσουν το σώμα μας με τον σωστό τρόπο.

Φορεσιές από βελούδο

Midi Φορέματα

Τα μίντι φορέματα αποτελούν μια tres chic επιλογή. Αν θέλουμε να τα συνδυάσουμε κατάλληλα μια σωστή αγορά θα ήταν ψηλοτάκουνες γόβες, η και ankle boots. Προσθέστε εντυπωσιακά και ταυτοχρόνως διακριτικά κοσμήματα ή τσαντάκια σε σχήμα φακέλου έτσι ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Φορέματα μιντι - μέχρι το γόνατο
Δέρμα για να κλέψετε τις εντυπώσεις

Μια διαφορετική επιλογή η οποία με τον σωστό συνδυασμό μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει. Ένα δερμάτινο φόρεμα μπορεί να δημιουργήσει ένα edgy look φτάνει να περιορίσουμε λίγο το υπερβολικά sexy και aggressive στοιχείο του.

Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με πολλούς τρόπους, όπως επιλέγοντας τα κατάλληλα πανωφόρια, αξεσουάρ και παπούτσια για να « ηρεμήσουν» το στυλ μας και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Γυναικεία δερμάτινα ρούχα

Mini Φορέματα

Η απόλυτα γυναίκεια επιλογή και ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε την θηλυκότητα σας. Είτε διαθέτετε σωματότυπο μήλο, είτε μπανάνα ή αχλάδι τα φορέματα αυτά θα τονίσουν τα καλύτερα σημεία του σώματος σας.

Τα συγκεκριμένα κομμάτια μόνο σε μια περίπτωση καλό θα είναι να τα αποφύγετε, αν είστε υπερβολικά πληθωρική ή έχετε χοντρά πόδια η γάμπες.

Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν προτιμότερο να διαλέξετε ένα maxi φόρεμα η κάποιο πιο ασύμμετρου μήκους ώστε να αποκρύψετε τις όποιες ατέλειες.

Μίνι φορεματάκια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη

Παντελόνια γυναίκεια

Φαντάζει μια εύκολη υπόθεση το παντελόνι, ωστόσο δεν είναι καθώς ο κάθε σωματότυπος πρέπει να φοράει και διαφορετικό είδος.

Για παράδειγμα γυναίκες με σώμα αχλάδι πρέπει να προτιμούν μακριές φαρδιές παντελόνες, εκείνες με σωματότυπο μήλο παντελόνια ελάχιστα φαρδιά που να αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια τους. Με σωματότυπο μπανάνα καλό είναι να προτιμούν παντελόνια σε ψηλόμεση γραμμή και τέλος κοπέλες με τύπο σώματος κλεψύδρα ζιπ κιλότ ή παντελόνια με μικρή καμπάνα στο τελείωμα τους.

Διάφορα σχέδια για όλα τα γούστα

Παντελόνια σε διάφορα σχέδια και χρώματα

Παντελόνια Μαύρα

Τα μαύρο χρώμα αποτελεί μια κλασσική διαχρονική επιλογή η οποία συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και με όλους τους τύπους ρούχων από μπλούζες, τοπάκια, σακάκια μέχρι και πανωφόρια.

Εικόνες με σκουρόχρωμα παντελόνια

Τζιν Παντελόνια

Ένα ύφασμα το οποίο μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση. Μάλιστα αν βρείτε το ιδανικό μήκος και στυλ για εσάς, το τζιν παντελόνι μπορείτε να το έχετε για πάντα στην γκαρνταρόμπα σας.

Ωστόσο για να βρείτε το κατάλληλο για εσάς πρέπει όπως και με τα υπόλοιπα ρούχα να κρίνετε πάντα σύμφωνα με την γραμμή σας. Αν έχετε κοιλίτσα ένα ψηλόμεσο τζιν θα εφαρμόσει εξαιρετικά στο κορμί σας.

Αν επιθυμείτε να φανείτε πιο ψηλή ένα ψηλόμεσο τζιν σε cigarette γραμμή θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη.

Για εσάς που έχετε πληθωρικό στήθος, ένα τζιν με καμπάνα θα φέρει ισορροπίες στην σιλουέτα σας με αποτέλεσμα να έχετε ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Τζιν παντελόνια

Φούστες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Οι φούστες είναι μια απολυτά θηλυκή, κομψή και ασφαλής επιλογή καθώς μπορεί να κολακέψει πολλούς σωματότυπους.

Αυτό οφείλεται στο χάρισμα τους ότι ακόμα και αν έχετε ατέλειες στο σώμα σας μπορείτε να επιλέξετε το σωστό μήκος, την κατάλληλη απόχρωση, το ιδανικό σχήμα και βάζοντας το ανάλογο τοπάκι – σακάκι να δημιουργήσετε το πιο ταιριαστό σε εσάς σύνολο.

Το σέξι μίνι

Είναι κομμένες και ραμμένες για εσάς που ανήκετε στον σωματότυπο μπανάνα.

Μια κολλητή μίνι φούστα θα κάνει το σώμα σας πιο θηλυκό καθώς λόγω της έντονης εφαρμογής θα αναδειχθούν οι καμπύλες σας έστω και αν αυτές δεν είναι ιδιαίτερα πληθωρικές.

Δε θα μπορούσαν να απουσιάσουν και από την ντουλάπα των γυναικών με σωματότυπο μήλο καθώς επί το πλείστων η συγκεκριμένη κατηγορία διαθέτει συνήθως όμορφα και καλλίγραμμα ποδιά.

Σέξι γυναικεία ρούχα

 Για μια κομψή μίντι εμφάνιση

Έχουν το πλεονέκτημα ότι ταιριάζουν σε αρκετές γυναίκες.
Ο σωματότυπος αχλάδι είναι ιδανικός για midi φούστα σε Άλφα γραμμή, ενώ ο σωματότυπος κλεψύδρα μπορεί να υποστηρίξει άψογα μία midi φούστα και ιδιαίτερα τις pencil οι οποίες αγκαλιάζουν όμορφα το σώμα.

Φούστες σε μίντι μήκος
Εντυπωσιακές φούστες για ρεβεγιόν

Maxi Φούστες

Όπως και τα maxi φορέματα χαρίζουν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα ιδιαίτερα στις γυναίκες που έχουν πιο παχιά ποδιά ή παχιές γάμπες.

Μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε πιο λεπτή ειδικά αν τις συνδυάσετε με ψηλά πέδιλα Οι συνδυασμοί ρούχων και αξεσουάρ με τις συγκεκριμένες φούστες μπορούν να είναι άπειροι, αφού ταιριάζουν πολύ με:

• κροπ τοπ,
• κροπ ζακετάκια,
• με ζώνες που αναδεικνύουν ιδιαίτερα την μέση.

Μάξι φούστες

Κοστούμια γυναικεία για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Συχνά μας παραπέμπουν αποκλειστικά σε επαγγελματικές εμφανίσεις κάτι που είναι τελείως λάθος. Μπορεί τα συγκεκριμένα κομμάτια να ταιριάζουν σε τέτοιου είδους περιστάσεις ωστόσο δεν παύουν να προσδίδουν κομψότητα και φινέτσα και σε βραδινές εξόδους, γιορτές, επίσημες τελετές κτλ.

Εφόσον εναρμονίζονται με το στυλ μας και την προσωπικότητα μας ταιριάζουν απολυτά και σε μια γιορτινή περίσταση όπως το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

1. Αν διαθέτετε ένα πιο juicy σωματότυπο φροντίστε να βάλετε ένα εφαρμοστό σχέδιο που θα τονίσει με σωστό τρόπο τις καμπύλες σας.
2. Προσθέστε μια λεπτή ζώνη έτσι ώστε να αναδείξετε την μέση και τις καμπύλες σας.
3. Επιλέξτε εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχειά για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όπως παγιέτες, glitter και μπροκάρ (βαρύ ύφασμα πλούσια διακοσμημένο με κεντήματα).

Έχοντας διαλέξει το σακάκι στη συνέχεια συνδυάστε το με κάποιο παντελόνι της αρεσκείας σας για να ολοκληρώσετε το κοστούμι σας.

Φωτογραφίες με σακάκια για γυναίκες

Ολόσωμες γυναικείες φόρμες για ρεβεγιόν

Ένα αρκετά παρεξηγημένο ρούχο καθώς πολλές γυναίκες τις αποφεύγουν γιατί έχουν την πεποίθηση ότι προσθέτουν όγκο και κάνουν την σιλουέτα πιο παχουλή. Στην πραγματικότητα δεν ισχύει καθώς υπάρχουν ταιριαστές φόρμες για κάθε γυναικά.

Οι γυναίκες με σωματότυπο μήλο να επιλεγούν φόρμες ανοιχτές στο ντεκολτέ ώστε να τραβάνε τα βλέμματα από την περιοχή της κοιλιάς.

Αντίστοιχα γυναίκες με γραμμή κλεψύδρα μπορούν να φοράνε ντραπέ φόρμες, ενώ εκείνες με αναλογίες αχλάδι θα μπορούσαν να βρουν μια φόρμα που να μην προσκολλάται στην περιοχή των γλουτών και των μηρών.

Μαύρες ολόσωμες φόρμες

Δώστε μια εντυπωσιακή διάσταση στο look σας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Εάν συνδυαστεί με ένα ακριβό ύφασμα θα δημιουργήσετε μια επίσημη και εντυπωσιακή εικόνα.

Το σκούρο χρώμα του άλλα και η μονοχρωμία του θα κάνουν την σιλουέτα σας να φαίνεται πιο ψηλή και πιο λεπτή λόγω της ενιαίας χρωματικής επιλογής.

Μην παραλείψετε να βάλετε εντυπωσιακά αστραφτερά αξεσουάρ που θα δώσουν extra bonus στην εμφάνιση σας.

Μαύρες ολόσωμες φόρμες
Long pleated jumpsuit 104.50 € GUESS |
Κομψή στράπλες ολόσωμη φόρμα – Μαύρη 79.90 € TSIAMITA |
Ριχτή ολόσωμη φόρμα 67.90 € BSB | Κροπ ολόσωμη φόρμα με βάτες 63.90 € lynne

Ολόσωμες φόρμες σε διάφορα χρώματα

Τη βράδια της Πρωτοχρονιάς δε χρειάζεται να περιοριστείτε σε ένα κλασσικό χρώμα όπως το μαύρο.

Λόγω της γιορτινής περίστασης και επειδή είναι νύχτα καλό θα ήταν να προτιμήσετε χρώματα πιο έντονα όπως το κόκκινο, το μωβ σε όλες τις αποχρώσεις, το μπλε, το σκούρο μπλε κ.α.

Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε φόρμες με λαμέ λεπτομέρειες, παγιέτες, πούλιες και άλλα glitter στοιχεία.

Ολόσωμες φόρμες σε κόκκινο, μπεζ, κυπαρισσί και φούξια

Παπούτσια – Μποτάκια, πέδιλα ή flat

Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι σίγουρα μια ξεχωριστή βράδια γι’ αυτό πρέπει να συμπληρώνουμε το σύνολο μας κατάλληλα φορώντας και το ιδανικό παπούτσι.

Σε μια τέτοια περίσταση σίγουρα θα ταίριαζε μια όμορφη γόβα, ωστόσο δεν παύει να είναι η μοναδική μας επιλογή.

Εναλλακτικά μπορείτε να φορέσετε
• ένα ψηλό πέδιλο,
• κοντά ή ψηλά μποτάκια με ιδιαίτερο σχέδια και γκλίτερ,
• ακόμα και μια μπότα over the knee είτε σε κλασσική είτε σε ιδιαίτερη γραμμή.

Παπούτσια σε διάφορα σχέδια ιδανικά για επίσημο ντύσιμο
1. Μποτάκια GUESS 85.00 € epapoutsia.gr | 2. Mourtzi || Mαύρα δερμάτινα δετά μποτάκια 105.00 € Pargiana | 3. Oxfords Corina Corro 40.00 € GIANNA KAZAKOU | 4. Χρυσό ψηλοτάκουνο πέδιλο με λουράκια 65.00 € MIGATO | 6. Μπότες Gianna Kazakou Bardais 109.00 € GIANNA KAZAKOU

Τσάντες – bellbags, clutch ή χειρός

Έκτος του γενικού γιορτινού μας look εξίσου σημαντικό και απαραίτητο αξεσουάρ είναι η τσάντα μας. Η πιο κομψή επιλογή είναι να συνδυάσουμε τα ρούχα μας με ένα φανταχτερό clutch τσαντάκι ή μια τσάντα – φάκελος που είναι και τα δυο διακριτικά και ειδικά σχεδιασμένα για τέτοιες περιστάσεις.

Το ιδιαίτερο με τη τσάντα – φάκελο είναι ότι πολλές από εμάς τις χρησιμοποιούμε εξίσου συχνά σε πρωινές εξόδους και το βράδυ τις μεταμορφώνουμε στα τέλεια αξεσουάρ.

Μοντέρνα τσαντάκια για ρεβεγιόν 2021

 

Πως να ολοκληρώσετε το στυλ σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Μπορεί να φαντάζουν σαν ένα μικρό μέρος στο σύνολο της γενικής μας εικόνας, ωστόσο μπορούν να απογειώσουν το στυλ μας και να το κάνουν ξεχωριστό.

Εάν έχετε επιλέξει ένα μονόχρωμο σύνολο, τα κατάλληλα κοσμήματα
θα αναδείξουν την εμφάνιση σας με αποτέλεσμα να προσθέσουν περισσότερη λάμψη και στυλ στα ρούχα για Πρωτοχρονιά!

Τα καλύτερα βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια
Βραχιόλι twist rows, λευκό, επιροδιωμένο 99.00 € SWAROVSKI |
Style DNA Silver 925 Μικροί Κρίκοι Σκουλαρίκια 50.00 € Folli Follie |
OXETTE σκουλαρίκια heavy metal 27.20 € Oxette | Σετ σκληρά βραχιόλια 12.95 € ZARA |
OXETTE κολιέ glow 69.00 € Oxette | Κολιέ κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο, πολύχρωμα μονόπετρα 59.00 € ANNA MARIA MAZARAKI

Τοπ σύνολα για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν 2021

Αν πάλι δεν θέλετε να δαπανήσετε χρόνο στο να ψάξετε πως θα συνδυάσετε το σύνολο σας, σας παρέχουμε έτοιμες ολοκληρωμένες λύσεις από διάφορους οίκους ώστε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα το πιο αντιπροσωπευτικό look για εσάς.

Βρείτε τα καλύτερα βραδινά σύνολα που επιλέξαμε ανάμεσα σε πολλά καταστήματα, ώστε να διαλέξετε το ιδανικό για εσάς.

Βελούδινο φόρεμα, μαύρο παλτό, τσαντάκι και πέδιλα
Κόκκινο σύνολο με πανωφόρι, άρβυλα, μαύρο τσαντάκι και σκουλαρίκια
Ρούχα με στρας για ρεβεγιόν
Πρωτοχρονιάτικα ρούχα για χοντρές
Σύνολο με μεταξένιο φόρεμα και πέδιλα μοντέρνα

Τα dos and don’ts με τα ρούχα για την Πρωτοχρονιά

Πολύτιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε!

Τι να κάνετε

1) Προσαρμόστε το look σας σύμφωνα με το που θα γίνει το ρεβεγιόν, τους καλεσμένους, άλλα και την γενική ατμόσφαιρα.

2) Μην υπερβάλλετε στο μακιγιάζ αν το ρεβεγιόν πραγματοποιηθεί σε σπίτι οικείου σας ή σε στενό κύκλο – τώρα με τον κορωνοϊο πολύ πιθανό .

3) Διαλέξτε ρούχα για το ρεβεγιόν με extra λάμψη και ξεφύγετε από την μονοχρωμία του μαύρου.

4) Αν σας αγχώνουν τα ιδιαίτερα κομμάτια μπορείτε να φορέσετε και πιο casual όπως ένα τζιν παντελόνι αρκεί να προσθέσετε glamorous πινελιές στο υπόλοιπο σύνολο σας.

5) Σημαντικό! Στην προσπάθεια σας να είστε ακαταμάχητη μην ξεχνάτε να είστε ο εαυτός σας!

Τι να αποφύγετε

1) Αποφύγετε τα υπερβολικά ντεκολτέ.

2) Αν έχετε ήδη αρκετή λάμψη στο σύνολο σας πχ έχετε επιλέξει ένα φόρεμά με παγιέτες φροντίστε το υπόλοιπο σας look να είναι πιο ήσυχο. Η υπερβολή πολλές φορές μπορεί να χαλάσει την κομψότητα του στυλ μας.

3) Αποφύγετε παλιομοδίτικα χτενίσματα όπως η κλασσική βαριά μπούκλα. Φροντίστε να δώσετε στα μαλλιά σας μια πιο ανάλαφρη όψη για να έχετε ένα πιο νεανικό αποτέλεσμα.

4) Σε περίπτωση επιλογής φορέματος, προτιμήστε καλύτερα ένα πιο σκούρο καλσόν. Αν το επιλέξετε μην το συνδυάσετε με ankle boots η nude γόβες.

5) Μην το παρακάνετε με τις λάμψεις του highlighter. Εφαρμόστε ελαφρά στην περιοχή των ζυγωματικών ώστε να τονιστούν ομοιόμορφα οι γωνίες σας και το τόξο των φρυδιών.

Δείτε επίσης 

15 Ιδέες για άνετο ντύσιμο στο ρεβεγιόν 2021

Διαλέξτε κομμάτια που ταιριάζουν στο στυλ σας, είναι άνετα και σας αρέσουν.

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου