Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τι να φορέσουμε φέτος την άνοιξη; Συμβουλές για έξυπνες αγορές απο τα καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων της Κορινθίας

t

Όταν το budget είναι περιορισμένο, το να ακολουθήσεις τα trends αγοράζοντας νέα ρούχα που τα αντιπροσωπεύουν LOείναι μάλλον αδύνατο. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα καταστήματα της Κορινθίας που αυτή την εποχή ξεκίνησαν να βάζουν πολλά κομμάτια σε προσφορές.

Μην τις χάσεις, μια βόλτα θα σε αποζημιώσει και θα ανανεώσεις το look σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Εντόπισε τα hot κομμάτια της σεζόν που σου ΥΔΡΟΧΟΟΣαρέσουν. Υπάρχουν κι εκείνα τα κομμάτια που ούτε καν φανταζόσουν ότι θα ήθελες να αποκτήσεις, αλλά μια βόλτα μπροστά από τις βιτρίνες των καταστημάτων μπορεί να σε γεμίσει με ενθουσιασμό και ιδέες για εκπληκτικούς συνδυασμούς.

Κοίταξε πριν αγοράσεις κάτι εάν είναι ραμμένο καλά κι αν σου ταιριάζει στο σώμα.
Δώσε την απαραίτητη έμφαση στα υφάσματα, στα καλά υλικά, στην αγορά διαχρονικών κομματιών που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στη δουλειά μέχρι αργά το βράδυ.

 

Τι θα φορέσουμε λοιπόν φέτος την άνοιξη; forema

Φορέματα 

Ανάλογα με την σιλουέτα σου επίλεξε την γραμμή που σου ταιριάζει. Για καθημερινά, πρωινά και για καφέ φορέματα, προτίμησε ριχτά μακό είτε με στάμπες, είτε σε άλφα γραμμή. Θέλεις να είναι άνετα και αεράτα για να μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου πιο άνετα. Σαφώς και μπορείς να φορέσεις και κάποιο που να είναι εφαρμοστό και να το συνδυάσεις με ένα σταράκι.

Υπάρχουν χρώματα που είναι πάντα must. Φορώντας το αξεπέραστο μαύρο ή το διαχρονικό λευκό, επιλέγοντας γήινες αποχρώσεις, απαλά και ήρεμα χρώματα δεν κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε ποτέ εκτός μόδας.

 

Φούστες foyst

Πολύχρωμες, μονόχρωμες,  με πιέτες ή σε στενή γραμμή οι φούστες τόσο σε μίνι όσο και σε μάξι εκδοχές με σκίσιμο, μπορούν να απογειώσουν την εικόνα μας. Η φούστες  είναι απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

 

Τζιν tzin

Συνδυάστε το τζιν με κοντομάνικη μπλούζα και φλατ ή αθλητικά παπούτσια για καθημερινές εμφανίσεις, ή με κολλαριστά πουκάμισα, αστραφτερά τοπ και πέδιλα με λουριά για πιο επίσημες εμφανίσεις. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε με ένα σκουρόχρωμο τζιν είναι αμέτρητοι, και γι’ αυτό αξίζει η προσπάθεια να βρείτε ένα τζιν που να σας ταιριάζει απόλυτα. Η γκάμα είναι μεγάλη

 

formaΟλόσωμες φόρμες 

Ιδανικό ρούχο για άνοιξη και καλοκαίρι. Οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν μια από τις πιο ισχυρές τάσεις της μόδας γιατί είναι επιλογή πολλών γυναικών, από το πρωί στην καθημερινότητα έως το βράδυ στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους.

 

Λευκό T-shirt

Το κλασσικό λευκό T-shirt, απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, συνδυάζεται με όλα σχεδόν τα ρούχα. Δημιουργήστε έναν χαλαρό συνδυασμό με ένα τζιν παντελόνι ή έναν πιο εξεζητημένο συνδυασμό με μαύρο παντελόνι, statement κολιέ ή φουλάρι και γόβες. 15032470_1398968963499164_910598593_n

αμ

Αμάνικα τοπ

Το μαύρο και το λευκό αμάνικο τοπ είναι εκπληκτικά κομμάτια για κάθε γκαρνταρόμπα. Για μια καθημερινή εργάσιμη μέρα, φορέστε τα κάτω από ένα ριγωτό πουκάμισο ή μια ζακέτα σε ουδέτερη απόχρωση, σε συνδυασμό με μαύρο παντελόνι ή φούστα. Για άμεση λάμψη, επιλέξτε έντονα χρώματα. Συνδυάστε ένα τολμηρό αμάνικο μπλουζάκι με μαύρο σακάκι και τζιν παντελόνι.

 

Μαύρο παντελόνι π

Ένα μαύρο παντελόνι από ποιοτικό ύφασμα με τέλεια εφαρμογή ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Για τη δουλειά, συνδυάστε το με ένα tailored πουκάμισο και ένα σακάκι. Για τις βραδινές εξόδους, αντικαταστήστε το πουκάμισο με ένα λαμπερό τοπ και προτιμήστε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αποφεύγετε τις πιέτες που ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ-ΝΕΟ-1024x1024δημιουργούν πτυχώσεις γύρω από την κοιλιά.

 

Μαύρο σακάκι

Μπορείτε να χτίσετε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας γύρω από αυτό το βασικό κομμάτι. Φοριέται πάνω από φορέματα και συνδυάζεται με φούστες, τζιν και παντελόνια. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, όμως το σημαντικό είναι να εφαρμόζει τέλεια στη σιλουέτα σας. Βρείτε ένα κλασικό σχέδιο που να ταιριάζει στον σωματότυπό σας.

 

 

Φουλάρι y

-2274000735Όταν φοράτε ουδέτερα χρώματα, ένα φουλάρι μπορεί να εξασφαλίσει αυτή τη χρωματιστή πινελιά που αναδεικνύει την εμφάνισή σας. Τολμήστε τα λουλουδάτα σχέδια, τα μοτίβα και τα έντονα χρώματα. Πειραματιστείτε με μονές και διπλές θηλιές γύρω από τον λαιμό και τους ώμους ή αφήστε τις άκρες ελεύθερες να πέφτουν στην πλάτη σας για λίγη θεατρικότητα.

 

ο

 

esΕσώρουχαby-Elena

Τονίστε στο μέγιστο τη θηλυκότητά σας με τη σειρά γυναικείων ρούχων και εσωρούχων που θα βρείτε στα καταστήματα, για όλες τις περιστάσεις. Δημιουργήστε ένα trendy νεανικό λουκ επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχέδια.

 

 

 

 

Αθλητικά είδη carmelo NEOαθλ

Αν ασχολείστε με κάποιο άθλημα τρεις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα, ή κάνετε μεγάλους  περιπάτους, ή απλά σας αρέσει το αθλητικό look είναι αναγκαίο να έχετε παπούτσια, κολάν, μπλουζάκια και φόρμες ακόμα και για το σπίτι  να αισθάνεστε  πιο άνετα. Υπάρχει πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων  καθώς  και επώνυμα ποιοτικά αθλητικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ σε πολύ προσιτές τιμές στην Κορινθιακή αγορά.  Μην τα ξεχάσετε!

Και να θυμάστε:

Η μόδα της άνοιξης έχει παιχνιδιάρικη διάθεση – χρησιμοποιεί χαρούμενα χρώματα που έχουν τον πρώτο λόγο και κλέβουν την παράσταση.

Όλα τα χρώματα της ίριδας θα γεμίσουν τη ντουλάπα μας για να μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα, αφήνοντας πολλές φορές στην άκρη θέματα που μας απασχολούν και μας μελαγχολούν.

Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη για λίγο τα όποια προβλήματα μας απασχολούν και ας ασχοληθούμε με τις νέες τάσεις της μόδας για να κάνουμε τις αγορές μας και να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, γιατί και αυτή η μόδα της άνοιξης του 2017  που διανύουμε,  σύντομα θα είναι παρελθόν.

sumvoules_modas_kai_kolpa_gia_ti_gunaika_1

Εδώ θα βρείτε τα πιο ενημερωμένα και in fashion καταστήματα ενδυμάτων της πόλης:

ΤΑΟΥΞΙΔΗ – ΕΝΔΥΜΑΤΑ / ΑΞΕΣΟΥΑΡ

IL LUSSO – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Lollipop by Poly – Γυναικεία Ενδύματα & Αξεσουάρ

Prestige – αξεσουάρ

 

SEVENTY THREE CLOTHING – Γυναικεία Ενδύματα & Αξεσουάρ

 

UNDERGROUNND – Fashion Clothing Store

ΠΑΠΑ & ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ – Καρανικόλα Αικατερίνη

ΕΛΕΝΗ ΜΠΙΣΔΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΦΝΗ

ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ – ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Β.

Υδροχόος – Υδροχόος

ΑΘΛΟΡΑΜΑ – Κατάστημα Αθλητικών Ειδών

CARMELO ΔΙΟΝΑΣ – Αθλητικά Είδη

ANNE MARIE

MAMBO-ACCESSORIES

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου