Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – Η ΚΕΦΕΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ο.Ε. ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ

Η κουζίνα είναι ένας χώρος πολύ σημαντικός, μιας και στεγάζει πολλές και σύνθετες λειτουργίες γι’αυτό και πρέπει να είναι λειτουργικός και ταυτόχρονα καλαίσθητος.  Γι’αυτό πρέπει να προσέξουμε 2 βασικά πράγματα – τη διαμόρφωση και την διακόσμηση.

η

Όσον αφορά τη διαμόρφωση

Η κουζίνα μας πάνω απ’όλα πρέπει να είναι πρακτική διότι οι γυναίκες πλέον δεν είναι μόνο κοικοκυρές αλλά και εργαζόμενες, που σημαίνει ότι πρέπει να έχει διαμορφωθεί έτσι ο χώρος ώστε να γίνονται εύκολα και γρήγορα όλες οι εργασίες που πραγματοποιούνται καθημερινά σ’αυτόν.

13

  • Διαλέγουμε λοιπόν μεγάλο και αν είναι δυνατόν μονοκόμματο νεροχύτη που θα μας βοηθήσει πολύ στην εύκολη πλύση μεγάλων οικιακών σκευών, όπως τα ταψιά και οι κατσαρόλες!
  • Διαλέγουμε μη ενεργοβόρες και καινούριας τεχνολογίας οικιακές συσκευές για να έχουμε ευκολία στη χρήση λόγω των αυτοματισμών και χαμηλή κατανάλωση στο ρεύμα.
  • Διαλέγουμε πάγκο εργασίας από νέα υλικά –βακελίτη, πλακάκι, χαλαζία, corian αλλά και inox αν μας αρέσει (απλά δίνει μια πιο επαγγελματική νότα στην κουζίνα μας). Αποφεύγουμε στους πάγκους και στις πλάτες υλικά απορροφητικά όπως το μάρμαρο και ειδικότερα το ξύλο. Δεν είναι εύκολα στο καθάρισμα και αργότερα γίνονται και εστίες μικροβίων.
  • Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην επιλογή των μηχανισμών των συρταριών, έτσι ώστε να προσφέρουν την απαιτούμενη λειτουργικότητα. Παράλληλα, τα διάφορα αξεσουάρ μέσα στα ντουλάπια πρέπει επίσης να καλύπτουν τις μεγαλύτερες δυνατές ανάγκες αποθήκευσης – τροφίμων, σκευών, μικροσυσκευών – αλλά να προσφέρουν κι εύκολη πρόσβαση.

scav_b

Όσον αφορά τη διακόσμηση, επειδή τα γούστα ποικίλουν και η αισθητική του καθενός είναι διαφορετική, το μόνο που μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για να φαίνεται πιο αρμονική η κουζίνα σας είναι:

  • Διαλέγουμε ήσυχα χρώματα, ήρεμα και ζεστά για ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα, δυνατά και με έντονες αντιθέσεις για πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι οικιακές συσκευές πρέπει οπωσδήποτε να έχουν όλες το ίδιο χρώμα.
  • Εναρμονίζουμε το στιλ της κουζίνας με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Κλασικό σπίτι, κλασική κουζίνα. Μοντέρνο σπίτι, μοντέρνα κουζίνα.

6

Να ξέρετε ότι

Τα υλικά κατασκευής της κουζίνας είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα, την τιμή και σε κάποιο βαθμό και το στυλ που θα έχει.

Στο διαχρονικό ξύλο, έχουν προστεθεί τα τελευταία χρόνια μοντέρνα υλικά, όπως ο βακελίτης, η μελαμίνη, ο γρανίτης, το γυαλί, το ανοξείδωτο ατσάλι. Παράλληλα το μάρμαρο, και τα πλακάκια αποτελούν εναλλακτικές λύσεις για τους πάγκους και την επένδυση του τοίχου επάνω από τον πάγκο εργασίας.

16300143_1327410807305074_5994896051574912449_o

Στην εταιρεία ΚΕΦΕΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ο.Ε. που δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων κουζίνας θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε!

Το έμπειρο προσωπικό θα σας ενημερώσει για τις νέες τάσεις, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κουζίνα των ονείρων σας αλλά και στην τιμή που σας εξυπηρετεί. Μαζί θα σχεδιάσετε αυτό ακριβώς που έχετε σκεφτεί για τον χώρο σας…

b

Διαθέτει κουζίνες σε μοντέρνες  γραμμές, γνωστές για τον λειτουργικό σχεδιασμό, τη φινέτσα, το απαράμιλλο στυλ, την αντοχή και την διαχρονικότητα τους.

Επίσης, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη γκάμα από πόρτες εσωτερικού χώρου και ασφαλείας, ξύλινα εξωτερικά κουφώματα γερμανικού τύπου, ντουλάπες (ανοιγόμενες – συρόμενες), αλλά και κουζίνες δικής μας κατασκευής, πάντα με σεβασμό στην αρχή της ποιότητας και με ανταγωνιστικές τιμές.
Ταυτόχρονα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ειδική ξύλινη κατασκευή όπως σκάλες εσωτερικού χώρου, πέργκολες κ.τ.λ. αλλά και οποιαδήποτε κατασκευή όπως μικροέπιπλα, βιβλιοθήκες κ.τ.λ.
Ακόμη, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων εταιρειών από ηλεκτρικές συσκευές, πόμολα, νεροχύτες, μπαταρίες και λοιπά αξεσουάρ κουζίνας και ντουλάπας.

Επισκεφθείτε την Έκθεση στην Άργους 64 στην Κόρινθο για να γνωρίσετε από κοντά την μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Έκθεση  ΚΕΦΕΡΛΗΣ-1
Άργους 64
Κόρινθος
20 100
T: 27410 75005
F: 27410 75006

Εργοστάσιο
Χιλιομόδι
Κορινθίας
20 008
Τ/F: 27410 99098

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Κεφερλής Αναστάσιος Ο.Ε.

About Μαρία Νικολοπούλου