Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ… ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!

webkorinthos.val

To ξέρουμε ότι η ημέρα αυτή τους περισσότερους σας εκνευρίζει γιατί τη θεωρείτε καθαρά Σχετική εικόναεμπορική… αλλά από την άλλη κάτι πρέπει να πάρετε αναγκαστικά για να μην έχετε στραβομουτσουνιές και γκρίνιες!      Και εσάς που δεν σας εκνευρίζει…. σας αγχώνει γιατί δεν ξέρετε τι δώρο να κάνετε για να την ευχαριστήσετε…

Θέλετε λοιπόν – πιστοί ή άπιστοι του Αγίου – να δείξετε στην αγαπημένη σας πόσο την νοιάζεστε και την αγαπάτε με έναν μοναδικό τρόπο, ξεφεύγοντας από τα τυπικά δώρα μαζικής παραγωγής για την ημέρα αυτή;

Αυτός δεν είναι άλλος από τα πάντα διαχρονικά λουλούδια… Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσουν ασυγκίνητη την ημέρα αυτή που απο παντού “βρέχει”… έρωτα! 

Είναι ένα δώρο ακριβό – όχι με την έννοια της τιμής – αλλά με την έννοια του έρωτα… που θα της δείξει πόσο την σκέφτεστε και την αγαπάτε.

Το “δύσκολο κοινό” της ημέρας  που είναι η γυναίκα πάντα “πέφτει” με αυτή την τόσο ρομαντική κίνηση όσο και “σκληροπυρηνική” και αν είναι ή θέλει να δείχνει.

Ένα φιλί και ένα μπουκέτο λουλούδια είναι αναντικατάστατο δώρο στις καρδιές των γυναικών.

Μπορεί να ανήκετε σε εκείνους που δεν πιστεύουν στην γιορτή του Αγιου Βαλεντίνου, αλλά…παραδεχτείτε το. Μία κίνηση, έστω και συμβολική, που να δείχνει ότι το άλλο σας μισό σας σκέφτεται και σας αγαπά, δε βλάπτει ποτέ.

Χαρίστε της λοιπόν το μεγαλύτερο χαμόγελο σήμερα με ένα λουλούδι. Γιατί το χαμόγελο ευτυχίας του ανθρώπου που έχουμε επιλέξει να είναι δίπλα μας, είναι ανεκτίμητο!

Στα ανθοπωλεία της πόλης μας θα βρείτε εκπληκτικές συνθέσεις από ευφάνταστα μπουκέτα, μοναδικά λουλούδια για το… λουλούδι της ζωής σας. Μάλιστα έχουν φροντίσει για την ημέρα αυτή να έχουν ειδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!  Δείτε τες όλες εδώ:

webkorinthos.ΑΝΘΟΤΕΧΝΙΚΗ

 

webkorinthos.ΑΣΛΑΝΗΣ2

 

webkorinthos.ΚΕΝΤΙΑ2

 

webkorinthos.νατουρα

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ:

CASA DI FIORE – ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ

Deco floral

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΚΕΝΤΙΑ» – Γάμος – Βάπτιση – Εκδηλώσεις

Natura Flowers – Aνθοπωλείο

ΑΝΘΟΚΗΠΙΟ – ΑΣΛΑΝΗΣ Θ. & Κ. Ο.Ε.

 

About Μαρία Νικολοπούλου