Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το ελληνικό φαγητό που προτείνει αυστριακή εφημερίδα ως το καλύτερο καλοκαιρινό … Πως θα το φτιάξετε

Το ελληνικό φαγητό που προτείνει αυστριακή εφημερίδα ως το καλύτερο καλοκαιρινό … Πως θα το φτιάξετε

Το πιάτο των φτωχών που κέρδισε τις εντυπώσεις με την απλότητά του

Ως το ιδανικό εύγευστο σνακ για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, προτείνει τον ντάκο, με ώριμες ντομάτες και πρόβειο τυρί, στη στήλη γαστρονομίας η αυστριακή εφημερίδα Der Standard.

Στην Κρήτη, ο ντάκος σερβίρεται συνήθως με τη μυζήθρα, ένα τυρί κρέμα από αιγοπρόβειο γάλα. Ως εναλλακτική λύση μπορείτε επίσης να θρυμματίσετε φέτα σε ώριμες ντομάτες.

Η συνταγή που παρατίθεται είναι με πρόβειο τυρί brimsen ή φέτα, ελιές καλαμών, ελαιόλαδο και ρίγανη.

About Μαρία Νικολοπούλου