Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το καλύτερο πεϊνιρλί που δοκιμάσετε ποτέ!

Το καλύτερο πεϊνιρλί που δοκιμάσετε ποτέ!

Τα καλύτερα πεϊνιρλί αφρός….και η πίτσα τέλεια για την ζύμη θέλουμε!!

Υλικά
100 γραμ.νερό χλιαρό
100 γραμ.γάλα νουνού χλιαρό
25 γραμ.νωπή μαγιά η 1 φακελάκι ξηρή
Μισό κουταλάκι αλάτι
Μια τσιμπιά ζάχαρη
Λίγο μέλι στην μύτη του κουταλιού
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια ζύμη εύπλαστη όχι σκληρή.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με τελευταίο το αλεύρι.
Αφήνουμε την ζύμη 10 λεπτά σκεπασμένη σε ζεστό μέρος μετά την χωρίζουμε σε μπαλάκια ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε η το μέγεθος του ταψιού πίτσας.
Κόβουμε τα αλλαντικά μας έχουμε έτοιμη την σάλτσα μας τα τριμμένα τυριά.
Ανοίγουμε τα πιτσάκια  μας η κάνουμε τα πεινιρλί μας και τα μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο σε λαδόκολλα ,βάζοντας πρώτα την σάλτσα μετά ζαμπόν τυριά και Μπέικον η πιπεριές μανιτάρια η ότι άλλο σας αρέσει.
Τοποθετούμε λίγο βούτυρο πάνω στα πεινιρλι μας και παίρνουμε  την ζύμη με πινέλο βουτηγμένο σε γάλα.
Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 220 βαθμούς.

About Μαρία Νικολοπούλου