Το μυστικό συστατικό της σπιτικής λεμονάδας και Λιμοντσέλο αλά ελληνικά
Προ πενταετίας περιδιαβαίνω τη Σικελία. Τέλος του χειμώνα, την περίοδο του καρναβαλιού. Στο Μοντεβάγκο μας κερνάνε κρασιά του ντόπιου συνεταιρισμού. Ανά πέντε χωριά και ένας συνεταιρισμός, με τα κρασιά εμφιαλωμένα, έτοιμα να τα πάρεις μαζί σου. Ούτε σε τετραπάκ, ούτε τίποτα τέτοιο. Σε κάθε ξενώνα και ειδική προθήκη με τοπικά προϊόντα, τυποποιημένα, έτοιμα προς πώληση … Συνεχίστε να διαβάζετε το Το μυστικό συστατικό της σπιτικής λεμονάδας και Λιμοντσέλο αλά ελληνικά.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί