Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το φρούτο που καθυστερεί την εμφάνιση των λευκών μαλλιών

Το φρούτο που καθυστερεί την εμφάνιση των λευκών μαλλιών

 

Τα λευκά μαλλιά είναι κάτι που θα συμβεί σε όλες και όλους μας και δεν είναι κάτι που μπορούμε εμείς να ελέγξουμε. Έχει να κάνει με την κληρονομικότητα και την προδιάθεση γι’ αυτό βλέπεις γυναίκες και άντρες που αποκτούν λευκά από τα 25 ενώ άλλους που δεν τα βλέπουν ως και τα 55.

Υπάρχει όμως τρόπος να καθυστερήσουμε την εμφάνισή τους.

Και ποιος δεν ξέρει ότι τα εσπεριδοειδή είναι πλούσια σε βιταμίνη C; To ξέρεις όμως ότι μπορούν να σταματήσουν το χρόνο και να διατηρήσουν την επιδερμίδα σου λαμπερή και νεανική;

OMORFIA

Ομορφιά στην Κορινθία

 

 

Σύμφωνα με τη διατροφολόγο, Frida Harju-Westman, τα μανταρίνια ειδικά μπορούν να καθυστερήσουν την εμφάνιση των λευκών μαλλιών, χάρη στα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν. «Η βιταμίνη C βοηθά το σώμα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο, ενώ η βιταμίνη Α βοηθά την τρίχα να μένει ενυδατωμένη», λέει. Η βιταμίνη Β12 που περιέχουν μπορεί επίσης να βοηθήσει στον αγώνα κατά των λευκών, σύμφωνα με τη διατροφολόγο.

Αυτές δεν είναι όμως οι μόνες ευεργετικές του ιδιότητες. Σύμφωνα με το Natural Food Series, τα μανταρίνια μπορούν να βελτιώσουν την πέψη, να ρυθμίσουν την αρτηριακή πίεση, να προστατεύσουν την καρδιά, να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου, διαβήτη και οστεοπόρωσης.

Πηγή: olivemagazine.gr

About Μαρία Νικολοπούλου