Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τρίκαλα Κορινθίας: Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό αλλά με… συνοδηγό παραλίγο σε γκρεμό-φωτο

Τρίκαλα Κορινθίας: Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό αλλά με… συνοδηγό παραλίγο σε γκρεμό-φωτο

Το χάρο με τα μάτια της είδε μία 45χρονη γυναίκα εχθές το απόγευμα της Παρασκευής  9/9, στα Τρίκαλα Κορινθίας… όταν το σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν, άρχισε να τσουλά χωρίς οδηγό στο τιμόνι… προς τον γκρεμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες   όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι στάθμευσε έξω από την οικία του και ο 50χρονος άνδρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πάρει κάποια πράγματα και να επιστρέψει ώστε να αποχωρήσουν, αφήνοντας στην θέση του συνοδηγού την σύζυγό του. Ξαφνικά, η 45χρονη αισθάνθηκε να τσουλά το αυτοκίνητο και αμέσως κατάλαβε ότι κινδυνεύει. Προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της, καθώς έβλεπε ότι κατευθύνεται προς τον γκρεμό… η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να σηκώσει το χειρόφρενο όμως αυτό δεν υπάκουσε και στη συνέχεια χωρίς να χάσει χρόνο, άνοιξε την πόρτα ώστε να πηδήξει. Όμως δεν μπορούσε, καθώς υπήρχε σε κοντινή απόσταση από αυτήν, περίφραξη που εμπόδιζε την πόρτα να ανοίξει και δεν χωρούσε να βγει.

Όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, το αυτοκίνητο κατευθυνόταν με μεγαλύτερη ταχύτητα προς τον γκρεμό και η γυναίκα άρχισε πανικόβλητη να φωνάζει βοήθεια.

Ο σύζυγος βγήκε από το σπίτι και έντρομος άρχισε να τρέχει προς το αυτοκίνητο ώστε να σώσει την σύζυγό του…. Για καλή τους τύχη, το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πριν πέσει στον γκρεμό αφού σκάλωσε σε μία τεράστια πέτρα που αποδείχθηκε σωτήρια!

Αμέσως, ο άνδρας έβγαλε από το αυτοκίνητο την γυναίκα του που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί! Όπως αποδείχθηκε αργότερα, αιτία του ατυχήματος ήταν το χαλασμένο χειρόφρενο.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

 πηγή-dmnews.gr

About Μαρία Νικολοπούλου