Η εικόνα τα λέει όλα.
Λείπει μόνο η παρέα με τόσο ωραία μεζεδάκια γεμάτα από νοστιμιά, αρώματα και τέλειο τηγάνισμα!
Υλικά
5 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
5-6 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένο
200 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
100 gr κεφαλοτύρι τριμμένο
1 αυγό ολόκληρο και 1 κρόκο
1 κούπα γεμάτη αλεύρι φαρίνα
Λίγο αλάτι πιπέρι και ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά τα ζυμώνουμε πολύ καλά και και τα αφήνουμε για καμιά ώρα στο ψυγείο…
Κατόπιν βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει….
Παίρνουμε με δύο κουτάλια μία ποσότητα από το μείγμα μας το φτιάχνουμε με το άλλο κουτάλι και τα τοποθετούμε μέσα στο λάδι πατώντας το ελαφρά από πάνω να πάρει το σχήμα…
Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές έως ότου ροδοκοκκινίσουν
Μπουκιά και συχώριο με τη σως δένει απόλυτα, την οποία την έφτιαξα με γιαούρτι στραγγιστό 1 κουταλάκι μουστάρδα μισό κουταλάκι μέλι λίγες σταγόνες λεμονιού και λίγο αλάτι.