Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τραγωδία στην Κορινθία: Τρεις πνιγμοί λουόμενων μέσα σε δύο ημέρες

Τραγωδία στην Κορινθία: Τρεις πνιγμοί λουόμενων μέσα σε δύο ημέρες

Τρεις πνιγμοί λουόμενων σημειώθηκαν στις θάλασσες της Κορινθίας μέσα σε δύο μέρες.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε χθες από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πευκιάς Ξυλόκαστρου 71χρονη ημεδαπή. Η γυναίκα διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Πνίγηκε 65χρονος σε παραλία των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άντρας περίπου 65 χρονών, στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης από τη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Ο άντρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στον Κάβο Ισθμίας

Ένας νεαρός άντρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων εντοπίστηκε νεκρός, στην παραλία στο King Saron στον Κάβο Ισθμίας. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Λιμεναρχείο Ισθμίας διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

About Μαρία Νικολοπούλου