Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τριπλό ανήθικο σκάνδαλο αλλά σχεδόν νόμιμο!

Τριπλό ανήθικο σκάνδαλο αλλά σχεδόν νόμιμο!

Τριπλό ανήθικο σκάνδαλο αλλά σχεδόν νόμιμο!

ΕΛΤΑ. Ο διευθυντής δικός τους. Έρχεται ο βουλευτής ως εκπρόσωπος εταιρείας. Κάνουν στην εταιρεία απευθείας ανάθεση. Δεν αναρωτιέσαι, ηλίθιε ψηφοφόρε, γιατί; Γιατί είναι ο βουλευτής του κόμματος, γι αυτό δε γίνεται διαγωνισμός, όπου θα είχαμε βαρβάτη έκπτωση. Η εταιρεία παίρνει τη δουλειά «αχτύπητη», δηλαδή βγάζει τρελό κέρδος, αφού είναι «στο μιλητό», ο κηφήνας της Βουλής παίρνει τη μίζα του ως αμοιβή, πολλά χρήματα κι αυτός, ο διευθυντής κάνει το κορόιδο για τις απευθείας αναθέσεις. Νόμιμο; Σχεδόν. Γιατί από ένα ποσό και πάνω κανονικά χρειάζεται να γίνει διαγωνισμός. Εδώ ο διευθυντής είναι ο αδύναμος κρίκος, που δεν έχει και ασυλία. Αν υπήρχε δικαιοσύνη, θα τον βούταγαν από το αυτί και θα τον πήγαιναν στο κελί γιατί εκείνος που χάνει είναι φυσικά το Δημόσιο. Πως λένε τη γίδα στην πλάτη τους οι νεοδημοκράτες; «Ευθιξία»! Συγγενής της Κανούτας, της συζύγου του Χανς του Γκεσταπίτη;

Τοκογλυφία. Ο κηφήνας νεοδημοκράτης δεν κάνει παρανομία. Όχι! Άλλο το ανήθικο, άλλο το παράνομο στις μπατανίες. Πχ ανήθικο είναι να δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και να μη σου φτάνει ο μισθός να ζήσεις. Τι έκανε; Εταιρεία που αγόραζε τα χρέη όσων δεν είχαν να πληρώσουν. Κι εδώ ξεπερνά το γέρο Λαδά, γιατί ο τοκογλύφος έδινε τα δικά του χρήματα και μετά έπαιρνε το γάιδαρο ή ό,τι άλλο είχε ο φτωχός. Αυτός έδωσε 4 εκατομμύρια, τα οποία μάλιστα είπε πως πήρε δάνειο από την τράπεζα, για χρέη 60! Που σημαίνει πως οι περιουσίες είναι πολύ πάνω από 60.000.000 μπορεί τα διπλά. Μιλάμε για κόρακα των κοράκων, αρχηγό των ορνέων! Όμως, βλάκα ψηφοφόρε με περικεφαλαία συλλαλητηρίου, αυτός είναι ο νεοφιλελευθερισμός και βέβαια αυτά είναι νόμιμα! Πόσο νόμιμα; Όσο τα Μνημόνια, που ψήφισαν όλες οι αστικές συμμορίες και ενέκρινε το ΣτΕ ακριβώς για να δημιουργηθούν οι συνθήκες εξαθλίωσης. Γιατί δεν είναι ένας μόνο διεφθαρμένος κηφήνας που τρώει από τα πτώματα.

 

Κι ερχόμαστε εκεί που μπορεί να καταδικαστεί, γιατί δε δήλωσε τις offshore του. Γιατί να τις δηλώσει; Τόσο πλιάτσικο έκανε, για τις φτιάξει και θα πληρώσει φόρο; Μαλάκας είναι; Μαλάκες είναι όσοι τον ψήφισαν. «Το ίδιο έκανε κι ο Μητσοτάκης» θα πείτε. Ναι, αλλά τον Πάτση έπιασαν. Κι αφού τον έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη, ελπίζω να μην το αφήσουν οι κοιμισμένοι ρεφορμιστές. Που από αυτούς μόνο ο Πολάκης φωνάζει, κι απορώ πως δεν του είπε ο Τσίπρας «Σκάσε ρε, κοιμόμαστε» και να του πατήσει μια διαγραφή αλά Κουρουμπλή, που όταν είπε αλήθεια, βρέθηκε εκτός κόμματος! Ο τύπος πρέπει να πάει φυλακή. Προφανώς δε θα μιλήσει, δε θα εκθέσει το Μητσοτάκη, ξέρει τι έπαθαν άλλοι που δεν κράταγαν στο στόμα τους κλειστό, αλλά τουλάχιστο θα απαλλαγούμε από ένα σκατό.

 

Όμως είμαστε στο βόθρο που λέγεται καπιταλισμός και πολλά άλλα τέτοια περιττώματα είναι γύρω μας. Για να μην πνιγούμε στα σκατά, χρειάζεται ένας Ηρακλής. Έτσι τον έλεγαν στην Αρχαία Ελλάδα. Αργότερα είπαν Στάλιν αυτόν που έκανε τον άθλο με τον καθαρισμό των κόπρων του Χίτλερ. Τώρα τον χρειαζόμαστε πάλι. Αλλιώς, φάτε σκατά μανάρια μου, ψηφίστε αυτούς που θα σας λεηλατήσουν και θα σας πηδήξουν.

Πάντως επί Στάλιν κάτι τέτοιοι θα πήγαιναν Σιβηρία. Αλλά «ο Στάλιν καταδίωκε τους πολιτικούς του αντιπάλους». Ο πιο γνωστός ήταν ο Χίτλερ. Καταλάβατε τώρα γιατί τον τρέμουν ακόμα τα λαμόγια;

About Μαρία Νικολοπούλου