Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τριχόπτωση Ανδρών: 4 συμβουλές κατά της απώλειας μαλλιών

Τριχόπτωση Ανδρών: 4 συμβουλές κατά της απώλειας μαλλιών

Για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε αυτό το τέχνασμα, ζητήσαμε τις συμβουλές του κομμωτή μπλόγκερ Fred Birault, έτσι ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες των μαλλιών σας.

Το σωστό κούρεμα κάνει τη διαφορά

Κύριοι, αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά, μην ζητήσετε να σας τα κόψουν πολύ κοντά, διότι αυτό θα τα κάνει να φαίνονται ακόμη πιο αραιά. Επιπλέον, τα μαλλιά στην περιοχή των κροτάφων πρέπει να είναι επίπεδα: «όταν δίνουμε όγκο σε αυτό το σημείο, τονίζουμε ακόμη πιο πολύ την αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού!», εξηγεί ο Fred.

Αποδεχθείτε ότι δεν έχετε τα μαλλιά του Γιοκαρίνη

andras2

 Άνδρας

Ξεχάστε τις «διαρρυθμίσεις και ανακατατάξεις» που κάνουν μερικοί άνδρες(της πολιτικής, κυρίως), οι οποίοι προσπαθούν να κρύψουν τη φαλάκρα ρίχνοντας μια τούφα μαλλιών πάνω στη γυμνή περιοχή. Δεν καταφέρνουν να ξεγελάσουν κανέναν, και αλίμονο αν φυσήξει έστω και το παραμικρό αεράκι!

Ήπια φροντίδα για τα λεπτά μαλλιά

Για την τριχόπτωση των ανδρών προτείνεται ένα ήπιο σαμπουάν, κατάλληλο για συχνή χρήση, που να μην προκαλεί ερεθισμούς στο τριχωτό της κεφαλής. Προσπαθήστε να αραιώσετε τη συχνότητα του λουσίματος, ώστε να αποφευχθεί ο φαύλος κύκλος της παραγωγής σμήγματος.

Ποντάρετε στο εφέ «θαμπάδας»

Μην προσπαθείτε να επιτύχετε το άψογο χτένισμα. Αν το κούρεμά σας είναι καλό, τότε επιλέξτε ένα επιμελώς ατημέλητο λουκ που θα δώσει αρμονικό όγκο στα μαλλιά σας «θολώνοντας το τοπίο». Αποφύγετε προϊόντα styling, όπως μους και τζελ, που κολλάνε και κάνουν τα μαλλιά επίπεδα. «Εκτός αν θέλετε να αποκτήσετε το λουκ των ηθοποιών στην ταινία ”Ο Νονός”»!, λέει ο Fred γελώντας.

 Όχι στα τζελ που κολλάνε και ξεραίνουν τα μαλλιά: για το φορμάρισμα, ο Fred προτιμά τα σπρέι θαλασσινού νερού που δίνουν καλοκαιρινό λουκ στα μαλλιά. Το θαλασσινό νερό φορμάρει τα μαλλιά, προσφέροντας ανάλαφρο κράτημα.

Ένα κόλπο που σίγουρα θα πιάσει

GEORGE «Men’s Hairstyle» – Ανδρικές – Παιδικές Κομμώσεις

Ένα μυστικό για όσους ταλαιπωρούνται από αραίωση στο κέντρο του κεφαλιού (αυτή που θυμίζει κάπως καπουτσίνους μοναχούς); Καλύψετε τη γυμνή περιοχή με πούδρα κερατίνης ή με ξηρό σαμπουάν με χρώμα. Εγγυημένο αποτέλεσμα: τα μαλλιά σας θα φαίνονται σαν να έχουν τον διπλάσιο όγκο!

Γένια ή όχι;

Ναι αν ταιριάζουν στο πρόσωπό σας, αλλά όχι πολύ μακριά, για να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα στο επάνω και στο κάτω μέρος του κεφαλιού. Τα γένια τεσσάρων ημερών κολακεύουν το πρόσωπο.

Make-Up Beauty Bars

TAKIS COIFFURES – Μαυροκορίδης Παναγιώτης Π.

 vichy.gr

About Μαρία Νικολοπούλου