Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τσικνοπέμπτη στο σπίτι- Αυτά είναι τα delivery της Kορινθίας με τα καλύτερα παϊδάκια, σουβλάκια, κοψίδια [εικόνες]

Τσικνοπέμπτη στο σπίτι- Αυτά είναι τα  delivery της Kορινθίας με τα καλύτερα παϊδάκια, σουβλάκια, κοψίδια [εικόνες]

Τσικνοπέμπτη χωρίς κοψίδια δεν γίνεται. Ακόμη κι αν σχολάς αργά από την δουλειά, αν είσαι κουρασμένος ή δεν έχεις προλάβει να ψωνίσεις, το έθιμο θα το τηρήσεις θέλεις δεν θέλεις.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφεύγουν να τσικνίσουν σε κάποιο μαγαζί την συγκεκριμένη μέρα, καθώς όπως είναι φυσικό όλα τα ψητοπωλεία είναι ασφυκτικά γεμάτα.

Έτσι λίγο η πολυκοσμία, αλλά και τα επιπλέον χρήματα που θα δώσει κάποιος για μία έξοδο είναι και κύριοι λόγοι που πολλά ζευγάρια, παρέες και οικογένειες στρέφονται στο delivery.

Ευτυχώς πλέον τόσο οι εφαρμογές μέσω των οποίων παραγγέλνεις, όσο και οι σελίδες των ψητοπωλείων , έχουν κάνει πιο εύκολη και διαδεδομένη την «διαδικασία» του delivery. Ακόμη ένας λόγος που βολεύουν τα delivery είναι σαφώς οι online κριτικές, οι οποίες σε πείθουν ή όχι να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο.

Αν, λοιπόν, την Τσικνοπέμπτη θέλεις να μην παραγγείλεις πάλι από το ψητοπωλείο της γειτονιάς σου, τότε μπορείς να προτιμήσεις ένα από τα παρακάτω, καθώς όχι μόνο έχουν τις καλύτερες κριτικές online, αλλά είναι και ευρέως διαδεδομένα για τα πεντανόστιμα τους κοψίδια.

Τα 10 καλύτερα ψητοπωλεία με delivery στην  Κορινθία

Κλικ στον τίτλο του καταστήματος για περισσότερες πληροφορίες

ΘΕΑΤΡΟ – Καφέ – Φαγητό & Γλυκό

 

CORINTHIAN HOUSE GRILL – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

Di Giorgio – Pizzerie – sandwitserie

DE PITA MADRE – GRILL HOUSE

K5 – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

Piatsa Souvlaki – Χειροποίητες νοστιμιές

ΜΑΣΤΟΡΑΣ – GREEK SOUVLAKI

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

About Μαρία Νικολοπούλου