Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Υπέροχα χτενίσματα για μαλλιά μεσαίου μήκους

Υπέροχα χτενίσματα για μαλλιά μεσαίου μήκους

Πολλές φορές νομίζουμε ότι μόνο τα μακριά μαλλιά έχουν πολλές επιλογές σε χτενίσματα αλλά δεν είναι έτσι. Ακόμα κι αν έχεις μαλλιά μεσαίου μήκους, δηλαδή που φτάνουν κοντά στον ώμο, έχεις πολλές επιλογές σε κομψά χτενίσματα. Βγες λοιπόν από τη ρουτίνα και δοκίμασε τα!

Τα μαλλιά στον ώμο είναι ένα σικ και πολύ στιλάτο κούρεμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Άσε που απαιτούν και σημαντικά λιγότερο χρόνο φροντίδας σε σχέση με τα μακριά. Ειδικά μάλιστα αν βρεις το σωστό hairstyle για να τα αναδείξεις το αποτέλεσμα μπορεί να απογειωθεί. Ανακάλυψε λοιπόν 5 υπέροχα χτενίσματα για μαλλιά μεσαίου μήκους που αξίζει να κάνεις!

5 Hairstyles αν έχεις μεσαίου μήκους μαλλιά!

Wet look για μεσαία μαλλιά

wet hair κοντά μαλλιάwet look χτενίσματα μαλλιά μεσαίου μήκους

Το wet look είναι μια κλασική επιλογή σε χτένισμα γιατί είναι εύκολο να το πετύχεις και δε χρειάζεται απαραίτητα πολύ μήκος μαλλιών για να δείχνει ωραίο. Ακόμα, είναι ιδανικό τόσο για το χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι. Για να το πετύχεις στα μαλλιά σου χρειάζεσαι απλά μια γερή δόση τζελ που θα απλώσεις επάνω τους και θα τα χτενίσεις προς τα πίσω. Με ένα τέτοιο χτένισμα θα είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε βραδινή έξοδο.

καστανά μαλλιά sleek bun χτενίσματα μαλλιά μεσαίου μήκουςσινιόν χωρίστρα πλάι

Ένα bun είναι πάντα μια εύκολη λύση πιασίματος. Ωστόσο, ένα sleek bun, δηλαδή ένα κοτσάκι που θα είναι απόλυτα ίσιο και λείο θέλει λίγη περισσότερη προσοχή. Συγκεκριμένα, αν δεν έχεις ίσια μαλλιά φρόντισε να τα ισιώσεις καλά. Στη συνέχεια, πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα κοτσάκι, κατά προτίμηση χαμηλό καθώς πιθανόν να μη φτάνει το μήκος τους για να τα πιάσεις ψηλά. Έπειτα, στριφογύρισε τα μαλλιά που έχουν περισσέψει γύρω από τη βάση του κότσου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην πετάνε τρίχες και τσουλούφια. Γι’ αυτό πολύ πιθανό να χρειαστείς τη βοήθεια της λακ για να ελέγξεις τις τρίχες που πετάνε.

 

Χτενίσματα με πλεξούδα σε μεσαία μαλλιά

πλεξούδα καστανά μαλλιάπλεξούδα στεφανάκι

Οι πλεξούδες δίνουν πάντα μια ρομαντική διάθεση στα μαλλιά μας. Αν θέλεις το απόλυτα ρομαντικό χτένισμα τότε δοκίμασε ένα στεφανάκι από πλεξούδα στα μαλλιά σου! Ναι καλά άκουσες, το χτένισμα αυτό μπορεί να πετύχει εύκολα και σε μεσαία μαλλιά. Έτσι, θα έχεις μια τέλεια επιλογή για χτένισμα αν είσαι καλεσμένη σε ένα γάμο ή σε μια βάφτιση ή ακόμα κι αν γίνεσαι νύφη!

 

Χτενίσματα με μισά μαλλιά επάνω

καστανά μαλλιά μισά πάνω χτενίσματα μαλλιά μεσαίου μήκουςξανθά μαλλιά half up

Όταν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις μεταξύ μαλλιών κάτω και μαλλιών επάνω τότε η λύση είναι το half up! Πιάσε το πάνω μέρος των μαλλιών σου σε ένα ψηλό κότσο και άσε τα υπόλοιπα κάτω. Μπορείς να το κάνεις τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά. Είναι εύκολο, γρήγορο και όμορφο επομένως αξίζει τη δοκιμή!

 

Βαγκ μπούκλες σε μεσαία μαλλιά

καστανοκόκκινα μαλλιά βαγκξανθά μαλλιά βαγκ

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν τις βαγκ μπούκλες που δίνουν στο στυλ τους έναν ρετρό αέρα! Μπορείς να τις πετύχεις εύκολα ακόμα κι αν έχεις μαλλιά περίπου στον ώμο. Δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές αν τις συνδυάσεις με μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Με ένα βαγκ χτένισμα θα είσαι έτοιμη ακόμα και για το πιο επίσημο event!

.ediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου