Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φαγητό, εκδρομή και παιχνίδι: Χώροι για να περνάνε καλά μικροί και μεγάλοι

Φαγητό, εκδρομή και παιχνίδι: Χώροι για να περνάνε καλά μικροί και μεγάλοι

Άνοιξη σημαίνει εκδρομή, ανοιχτά παράθυρα στο αυτοκίνητο, και καλό φαγητό σε εξωτερικούς χώρους. Μαζί με τα παιδιά. Και κυρίως χωρίς κυνηγητό. Δύσκολο; Κι όμως γίνεται.

Υπάρχουν αρκετοί χώροι κοντά στη Κορινθία που καταφέρνουν να ικανοποιήσουν το ελεύθερό σου Σαββατοκύριακο και την ανάγκη των παιδιών, που πάντα έχουν διάθεση για παιχνίδι.

ΚΑΜΑΡΕΤΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

Tαβέρνα Καμαρέτα :Μέσα σ’ένα  πανέμορφο και  καταπράσινο περιβάλλον  ,κοντά στην φημισμένη Ι.Μ.Φανερωμένης  στο Χιλιομόδι Κορινθίας…  Τα παιδιά θα παίξουν ελεύθερα μέσα στο δάσος!

SEA & SAND bar – restaurant

Sea & Sand για μικρούς & μεγάλους!

Στο μοναδικό σκηνικό του SEA & SAND  BAR Restaurant, θα δοκιμάσετε πρωτότυπα ορεκτικά, εκλεκτά κρεατικά, φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, εποχιακά ελληνικά προϊόντα, sushi , υπέροχα επιδόρπια,   και  πληθωρικά κοκτέιλ με μουσική υπόκρουση ποιοτικής μουσικής .

Οι ξεχωριστές γεύσεις, ο κοσμοπολίτικος αέρας και η άψογη εξυπηρέτηση καθιστούν το  SEA & SAND  BAR Restaurant  ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης στην Κορινθία .

 

ΘΕΑΤΡΟ – Καφέ – Φαγητό & Γλυκό

 

Και μόνο για την εντυπωσιακή πανοραμική θέα στον Κορινθιακό που προσφέρει το εστιατόριο-καφέ  ΘΕΑΤΡΟ αξίζει να το επισκεφθούμε αφού βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης…

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απασχοληθούν στον παιδότοπο που λειτουργεί όλη μέρα χωρίς οι γονείς να έχουν την έγνοια της ασφάλειας τους.

Aλεξάνδρειο – Εστιατόριο/Καφεζαχαροπλαστείο

“Αλεξάνδρειο…” στο εμπορικό κέντρο της Κορίνθου, στο Mare West, προκειμένου να συνδυάζετε τη βόλτα σας και τα ψώνια σας με απολαυστικό JACOBS καφέ αλλά και με τις γλυκές τους δημιουργίες! Σας περιμένουν!

 Δείτε τις ταβέρνες δίπλα στην θάλασσα που άνετα μπορούν  να παίξουν οι μικροί μας φίλοι 

ΘΑΛΑΣΣΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΘΕΑΛΟΣ

ΑΛΜΥΡΙΚΙ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΑΙΘΡΙΟ – Ταβέρνα

 

Ταβέρνες με καλό κρέας και αυλή για παίξιμο ….

ΚΟΝΑΚΙ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου