Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φαγητό μετά μουσικής… για ερωτευμένους

Φαγητό μετά μουσικής… για  ερωτευμένους

Έρως ανίκατε μάσαν! Κάνε αξέχαστη, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο άλλο σου μισό υπό το φως των κεριών, σε ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια της Κορινθίας .

Ποιός είπε πως δεν μπορείς να γιορτάσεις και εσύ την ημέρα των ερωτευμένων τρώγοντας έξω με το ταίρι σου; Σου παρουσιάζουμε τη ‘’χρυσή’’ λίστα των εστιατορίων που ταιριάζουν σε όλα τα πορτοφόλια!

SEA & SAND BAR – RESTAURANT (κλικ )

Εστιατόριο – restaurant

Στο μοναδικό σκηνικό του SEA & SAND  BAR Restaurant, θα δοκιμάσετε πρωτότυπα ορεκτικά, εκλεκτά κρεατικά, φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, εποχιακά ελληνικά προϊόντα, sushi , υπέροχα επιδόρπια,   και  πληθωρικά κοκτέιλ με μουσική υπόκρουση ποιοτικής μουσικής .

2-188

ΘΕΑΤΡΟ – ΚΑΦΕ – ΦΑΓΗΤΟ & ΓΛΥΚΟ

Κάθε Σάββατο βράδυ  το «Θέατρο» βάζει ψηλά τον πήχη της διασκέδασης !!!
Οι γνωστοί σε όλους μας από τις περσινές πετυχημένες εμφανίσεις τους «Piano Forte» και ο μοναδικός Αλέξανδρος Στρατής με εμφανίσεις στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Καλαμάτας ανεβάζουν την διάθεση μας στα ύψη.
🕙 Ώρα Έναρξης 22:00

web-14

 

ΘΑΛΑΣΣΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ελληνική – Μεσογειακή κουζίνα και θαλασσινά

1

 

ΜΕΝΟΥ ΜΕ..ΝΟΥ ΤΑΒΕΡΝΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Σε μια εξαίσια τοποθεσία,το ‘’ Μενού με..νου ‘’ σας υποδέχεται καθημερινά για να σας προσφέρει μοναδικές γεύσεις φτιαγμένες με πολύ μεράκι.

Τα Σαββατόβραδα live μουσική με απίστευτο κέφι!

ΜΑΣΑ & ΣΟΥΡΑ – ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

1

Καλό φαγητό, μουσική και ωραίο κρασί είναι το σήμα κατατεθέν του μουσικού μεζεδοπωλείου ΜΑΣΑ & ΣΟΥΡΑ.

Ό,τι τραβάει η ψυχή σας θα το βρείτε εδώ… μεζέδες, ορεκτικά, ψητά, κοντοσούβλια, μπριζόλες, σουβλάκια, πιάτα προσεκτικά εκτελεσμένα από ελληνική παραδοσιακή κουζίνα … πραγματικά μια γαστρονομική πανδαισία!!!

Μεζεδοποτείον … έτσι απλά

estiat;oria 3

Δείτε και εδώ  περισσότερες επιλογές Εστιατόρια

About Μαρία Νικολοπούλου