Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φθινοπωρινές βόλτες με πρεμιέρες και ιδέες για γευστικές εξορμήσεις στην Κορινθία

Φθινοπωρινές βόλτες με πρεμιέρες και ιδέες για γευστικές εξορμήσεις στην Κορινθία

Με το φθινόπωρο να είναι ante portas και την επιστροφή από τις διακοπές να κορυφωθεί η Κορινθιακή γευστική σκηνή επαναφορτίζει τις μπαταρίες της και ετοιμάζεται για μια – εκτός απροόπτων – δυναμική και ενδιαφέρουσα σεζόν.

Κακά τα ψέματα αλλά όχι, ούτε αυτό ήταν καλοκαίρι της προκοπής. Λίγο ο COVID με τις μεταλλάξεις του και την αύξηση των κρουσμάτων, λίγο οι καταστροφικές πυρκαγιές και η οδύνη που προκάλεσαν, λίγο αυτές οι ένα σωρό δυσάρεστες ειδήσεις που μέρα νύχτα διαβάζαμε από όλο τον κόσμο, δεν άφησαν κανέναν που να έχει έστω μια στάλα ενσυναίσθησης χωρίς να αισθάνεται τουλάχιστον ένα βάρος. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι από εμάς κάπου καταφέραμε να πάμε για να ξεσκάσουμε μακρυά από την γκρίζα…

Παρόλα αυτά ποιος να το περίμενε, αλήθεια  τώρα, ότι μεσούντος αυτού του καλοκαιριού η Κορινθιακή  γευστική σκηνή θα αναδείκνυε   σπουδαία εστιατόρια που υπηρετούν την υψηλή γαστρονομία από διαφορετικά μετερίζια, αλλά είναι εξίσου σημαντικά για την εξέλιξη της και τη διάδοση της Κορινθίας πανελλαδικά αλλά  στο εξωτερικό.

 

Δείτε μερικά από αυτά:

KORINTHIAN PALACE A.E. – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

korinthian palace

SEA & SAND bar – restaurant

SEA & SAND BAR – RESTAURANT

ΚΟΝΑΚΙ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

ΘΕΑΤΡΟ – Καφέ – Φαγητό & Γλυκό

ΘΑΛΑΣΣΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

μουσικά σαββατόβραδα στις Θάλασσες

ΑΛΜΥΡΙΚΙ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΚΑΜΑΡΕΤΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

Περισσότερα Εστιατόρια Αίθουσες Εκδηλώσεων

estiat;oria 3

About Μαρία Νικολοπούλου