Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

«Φρένο» στο πρόωρο άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης

«Φρένο» στο πρόωρο άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης

Ο υπουργός τόνισε ότι για κάθε βήμα άρσης των περιορισμών η κυβέρνηση ακούει τις εισηγήσεις των ειδικών και ότι άμεσα ο πρωθυπουργός θα πάρει νέες αποφάσεις

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης πριν από την 1η Ιουνίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Mag», ο υφυπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι η οριστική ημερομηνία επαναλειτουργίας του κλάδου, καθώς, τις τελευταίες μέρες, κυκλοφόρησε το σενάριο ότι η εστίαση θα σηκώσει ρολά νωρίτερα.

«Με την επαναλειτουργία της εστίασης, ανοίγει επιπλέον 35% της οικονομίας μας, με 320.000 εργαζομένους του κλάδου να επιστρέφουν στη δουλειά» σημείωσε σχετικά.

 

Ο κ. Παπαθανάσης υποστήριξε ότι η κίνηση στην αγορά είναι ικανοποιητική, ενώ ερωτηθείς για τις τιμές και τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, είπε ότι καθημερινά διενεργούνται περίπου 500 έλεγχοι από τα αρμόδια όργανα.

καφενείο

cafe- bar  … Τα καλύτερα της Κορινθίας

 

Σε ότι αφορά τα εμπορικά κέντρα, επανέλαβε ότι η επαναλειτουργία τους είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουνίου και σε κάθε περίπτωση αποκλείεται να λειτουργήσουν πριν από τις 25 Μαΐου.

in.gr

About Μαρία Νικολοπούλου